• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija pokrenula istragu protiv Kristijana Ronalda: Zbog skandala je na stubu srama - "Pregledamo snimke kamera..."

Autor Haris Krhalić

I oni su morali da se uključe sve nakon poteza zvijezde Mančester junajteda.

 Policija pokrenula istragu protiv Kristijana Ronalda Izvor: Twitter/printscreen/@SkySportsPL

Veliki problem za Kristijana Ronalda, koji je zbog svog skandaloznog poteza meta osude javnosti, a sada i dio policijske istrage!

Nakon što je Mančester junajted izgubio od Evertona u subotu u okviru meča Premijer lige, Portugalac je razbio telefon iz ruke jednog mladog navijača i sada čitav slučaj ispituje policija.

Majka pomenutog navijača se javila i otkrila da njen sin sa autizmom ima modrice, da je preživio veliki šok, a sada je stiglo više detalja sa Ostrva.

Policija je pokrenula istragu nakon što je Ronaldo mladom navijaču razbio telefon. Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kojem se to jasno vidi, a o svemu se oglasila i policija Mersisajda.

"Možemo da potvrdimo da smo u kontaktu sa fudbalskim klubom Mančester junajted i fudbalskim klubom Everton, nakon izveštaja o navodnom napadu na fudbalskoj utakmici na 'Gudisonu'", rekao je portparol policije.

"Dok su igrači napuštali teren u 14.30, prijavljeno je da je dječaka napao jedan od igrača gostujuće ekipe. Istraga je u toku i policajci trenutno rade sa Fudbalskim klubom Everton na pregledu snimaka kamera i sprovode opsežne istrage svjedoka kako bi utvrdili da li se prekršaj dogodio."

I Fudbalska asocijacija Engleske se oglasila i saopštila da će i oni ispitati slučaj, a iako se Ronaldo izvinio i pozvao mladog navijača na jednu utakmicu Mančester junajteda, jasno je da se radi o još jednom velikom skandalu portugalskog superstara...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC