• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne mogu više da pričam isto! Stanojević nije htio vruće glave o suđenju - "Stalno ja tu izigravam..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ne mogu, ne mogu...", ponavljao je Partizanov trener.

 Aleksandar Stanojević poslije utakmice Čukarički Partizan Ne mogu da pričam stalno isto Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je kiksnuo protiv Čukaričkog, ušao u plej-of sa zaostatkom od dva boda u odnosu na Crvenu zvezdu, a trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević je poslije meča bio upitan za situaciju u kojoj se na terenu žalio na odluku sudije Novaka Simovića.

U 10. minutu utakmice, crno-bijeli su tražili da arbitar pokaže crveni karton igraču Čukaričkom koji je "isjekao" kontranapad kao posljednji defanzivac domaćih, a Simović je pokazao žuti. Nakon utakmice, Stanojević je u izjavi za TV Arena sport bio upitan da li je ta sudijska odluka uticala na ishod.

"Sigurno. Ne mogu vruće glave... Ne mogu stalno da pričam ja, da stalno ja tu izigravam… Da uvijek pričam isto" zastao je Stanojević, pa nastavio o igri.

"Mislim da smo imali mnogo šansi, da nas Čukarički nije nijednom ugrozio. Mi smo previše šansi imali, igrali smo odlično i sa te strane mogu da budem zadovoljan, momci su dali maksimum. Previše, previše je to šansi za ovakvu utakmicu, a da ih nismo iskoristili", izjavio je Partizan trener, pa dodao: "S te strane nemam šta da kažem mojim momcima, ginuli su, a ove druge stvari… Ne mogu, ne mogu više da pričam stalno isto".

Na pitanje o imperativu pobjede u derbiju, Stanojević je ponovio da je zadovoljan činjenicom da je njegov tim u ovako odmakloj fazi sezone aktivan u trci za titulu.

"Rekao sam već, poslije toliko godina smo aktuelni u igri za titulu. Ne odustajemo, ne predajemo se, današnja igra bila je izvanredna, možemo da komentarišemo da nas Čukarički nijednom nije ugrozio, da smo bili potpuno opasni u svakom trenutku. I dalje smo konkurentni i rekao sam i na početku prvenstva – što duže budemo konkurentni, ja sam zadovoljan. Isto tako sam zadovoljan i kako smo igrali i kako smo izgledali"

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC