• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kup Republike Srpske "Dr Milan Jelić": Pomjeren termin odigravanja utakmice Borac - Rudar Prijedor

Autor Haris Krhalić

Krajiški derbi je bio zakazan za sutra, a do pomjeranja je došlo iz objektivnih razloga i zgusnutog rasporeda obaveza Prijedorčana i Banjalučana.

 Pomjeren termin odigravanja utakmice Borac Rudar Prijedor Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

U prvom polufinalu 29. Kupa Republike Srpske "Dr Milan Jelić" sastaće se dvije ekipe iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, Rudar Prijedor - Borac Banjaluka, odnosno prvoligaši Srpske u drugom polufinalu Krupa - Sutjeska. Obje utakmice su trebala biti odigrane sutra, ali je došlo do pomjeranja termina jedne utakmice.

Prva polufinalna utakmica Kupa na Gradskom stadionu u Prijedoru između Rudara i Borca neće biti odigrana u srijedu, 13. aprila 2022. godine kako je prvobitno planirano već šest dana kasnije, u utorak 19. aprila sa početkom u 16.00 časova. Dva kluba su usaglasila novi termin, a do pomjeranja je došlo iz objektivnih razloga i zgusnutog rasporeda obaveza Prijedorčana i Banjalučana.

Drugi polufinalni meč u Krupi na Vrbasu između Krupe i Sutjeske iz Foče biće odigran u planiranom terminu, sutra sa početkom u 16.30 časova.

Revanš susreti u Banjaluci i Foči su zakazani za srijedu, 4. maj od 16.30 časova.

Nesumnjivo, polufinale krajiških rivala između Borca i Rudar Prijedora je mnogo zanimljivije posebno jer će Banjalučani biti motivisani da se domognu makar jednog trofeja ove sezone. U trci za titulom u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine poprilično zaostaju za vodećim Zrinjskim, a nedavno su ispali iz Kupa BiH od Tuzle sitija, pa će im Kup RS biti jedina prilika da podignu pehar.

Osim toga, punih 10 godina nisu osvojili Kup RS, što bi Banjalučanima trebalo da predstavlja dodatni motiv da ovog proljeća odu do samog kraja u najmasovnijem takmičenju Srpske.

Prethodne sezone trofej je osvojio Leotar iz Trebinja, koji je u finalu u Modriči savladao Krupu rezultatom 2:0 (0:0).

(FSRS/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJVAŽNIJE

Kad će Borac konačno napraviti ekipu za pristojne rezultate u Evropi?

Preopterećenje ?

Preopterećeni su igranjem samo Premijer lige jer su iz svih drugih takmičenja ispali? Pa oni ni nisu za fudbal. Ova liga ima svaki čas neku pauzu, kao i ljetnju i zimsku pauzu koje traju najduže u Evropi, i opet preopterećeni.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC