• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kup Republike Srpske "Dr Milan Jelić": Krupa sigurna u prvom polufinalnom meču

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri Krupe su u prvom polufinalnom meču Kupa RS slavili protiv ekipe Sutjeske, rezultatom 2:0.

 Krupa Sutjeska 2:0 Kup RS Izvor: Promo/FK Krupa

U prvoj polufinaloj utakmici 29. Kupa Republike Srpske „ Dr Milan Jelić“ fudbaleri Krupe su na domaćem terenu savladali ekipu Sutjeske iz Foče i tako napravili veliki korak ka plasmanu u finale ovog takmičenje.

FK Krupa – FK Sutjeska 2:0 (1:0)
/Vukčević 37, Blažević 76/

Prvu priliku na utakmici imala je ekipa Krupe preko Nikodinovića, a zatim i Mitrovića, međutim oba udarca su otišla preko gola.
U 23. minutu nova prilika za domaću ekipu. Ovog puta šutirao je Blažević, ali do promjene rezultata nije došlo. Četrnaest minuta kasnije Krupa stiže do vođstva.

Danilo Vukčević je matirao golmana Sutjeske, Miloša Pajevića - 1:0.

U drugom poluvremenu gosti iz Foče su uzvratili preko Radovića koji je imao odličnu priliku da postigne pogodak, ali je Nemanja Vidović uspio izbaciti loptu iz gola.

Uslijedio je kontranapad Krupe međutim Nikodinović nije uspio da se upiše u strijelce. U 57. minutu Krupa je ponovo zaprijetila preko Mrzića, ali golman gostiju bilježi još jednu intervenciju.

A onda u 77. minuti Blažević postavlja konačnih 2:0. Do kraja utakmice treba još izdvojiti odličan šut Rudana koji je ponovo zaustavio Pajević.

Podsjećamo, danas je trebala biti odigrana i prva polufinalna utakmica Kupa na Gradskom stadionu u Prijedoru između Rudara i Borca, ali je ovaj termin pomjeren te će taj meč biti odigran šest dana kasnije od planiranog, u utorak 19. aprila sa početkom u 16.00 časova. 

FK KRUPA: Mladen Milošević, Živko Bubić , Emanullah Blažević , Džafo Hadžić , Luka Babić , Slobodan Đekić , Danilo Vukčević , Nebojša Babić , Nikola Mitrović , Ljubiša Nikodinović , Nemanja Vidović

FK SUTJESKA: Miloš Pajević, Ognjen Mojović , Dejan Mojović , Dejan Rašević , Boško Radović , Nikola Mojović, Đorđe Okuka, Đorđe Milutinović , Bojan Mihajlović , Ognjen Pljevaljčić , Nikola Danilović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC