• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovako se osvajaju titule!" Stanković se oglasio poslije derbija: Ne bih potpisao 0:0, ali...

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković je bio zadovoljan poslije remija u derbiju. Korak bliže tituli.

 stanković poslije vječitog derbija  Izvor: Arenasport/printscreen

Crvena zvezda remi slavi kao pobjedu (0:0). Bod na "Marakani" u derbiju odgovara crveno-bijelima. Zadržana je prednost od dva poena u odnosu na Partizan i napravljen je veliki korak ka osvajanju šampionske titule. Poslije svega što se dogodilo analizu meča dao je Dejan Stanković.

Šef stručnog štaba Zvezde nije bio zadovoljan igrom i činjenicom da njegov tim nije priprijetio protivniku, ali je zadovoljan konačnim rezultatom i stanjem na tabeli. Potvrdio je to i sam po završetku susreta.

Priznao je da prije meča "ne bi potpisao remi", čestitao je kolegi Aleksandru Stanojeviću na onome što je protivnik prikazao.

"Ne bih potpisao remi prije početka, stvari se nisu odvijale kako smo htjeli. Paritzan je izveo čvrstu, fizičku ekipu, organizovanu, dobro smo stajali iza lopte. dosta neiznuđenih grešaka, dobili su više lopti od nas i pogrešnih pasova nego u cijeloj sezoni. Nije utakmica bila laka, ali ovako se osvajaju titule. Jedna po jedna, tako do kraja. Čestitam mojim momcima, glava gore, idemo dalje, imamo prednost 'plus dva', da nam je to neko rekao prije početka, mi bismo to potpisali. Imamo teške utakmice, idemo da odmorimo. Čestitke Partizanu na čvrtoj, muškoj utakmici, našim navijačima na podršci", poručio je Stanković u izjavi za "Arenu sport".

Zvezda se nalazi u pol-poziciji u preostalom dijelu sezone.

"Jedna od najtežih utakmica manje i sigurno da je korak bliže, ali ima još šest utakmica se igra. Subota - srijeda, zgusnut raspored, ali ako hoćeš da uzmeš titulu, to je put. Nema drugoga. Može da se odigra i neriješeno protiv čvrstog i organizovanog protivnika, dosta pritiska bilo je i na njih, odgovorili su dobro, čvrsto, mi se nismo snašli kao u prethodnom derbiju, izgubili smo dosta duela, to je uticalo na našu energiju, spuštali smo se, Partizan nas je spuštao daleko. Opet nismo kod kuće primli gol u derbiju, idemo dalje", zaključio je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC