• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena koja je došla glave Murinju sada ima drugo zanimanje: Zbog jedne psovke zaradila milione

Autor Haris Krhalić

Žoze Murinjo je prije sedam godina opsovao doktorku Evu Karneiro i ona je lijepo to "naplatila" na sudu. Danas je vlasnica fudbalskog kluba.

 Evo šta sada radi Eva Karneiro Izvor: Profimedia

Žoze Murinjo je sa Čelsijem osvojio šampionsku titulu u sezoni 2014/15, sve je djelovalo idealno po njega, a onda je došla prva utakmica u narednoj sezoni. "Plavci" su igrali protiv Svonsiju na svom Stamford bridžu i imali su igrača manje, a Murinjo je po starom dobrom običaju želio da ukrade vrijeme...

Pokušavao je da sačuva makar bod svom timu jer je rezultat bio izjednačen (2:2), ali to nije shvatila i Eva Karneiro. Doktorka u stručnom štabu Čelsija utrčala je na teren kako bi ukazala pomoć Edenu Azaru, ali bez odobrenja Žozea Murinja. To je iznerviralo trenera "plavaca" pošto je tako Čelsi propustio šansu da ukrade još nekoliko sekundi, otela mu se psovka i nakon toga je došlo do velikog raskola u medijima, klubu. Čak i do tužbe!

Zbog toga što je Evu Karneiru nazvao "kurvinom ćerkom" Murinjo je optužen za seksizam, potom je Eva sklonjena iz tima, da bi na kraju i napustila Čelsi nakon duge istrage. Slučaj je završio na sudu i doktorici je pripala lijepa odšteta.

Nezvanično, odbila je obeštećenje od 1,5 miliona dolara i ko zna na kojoj sumi se na kraju našla sa Čelsijem, ali to je bilo dovoljno za novi početak. Eva Karneiro više nikada nije radila kao ljekar u stručnom štabu nekog kluba, a sada je poznato i čime se tačno bavi žena rođena na Gibraltaru.

Karneiro (47) je danas vlasnica niželigaža Luvis. U pitanju je poluprofesionalni klub sa juga Engleske, a koji postoji još od 1885. godine i trenutno se takmiči u sedmom rangu.

Takođe, Karneiro sarađuje sa jednom bolnicom za ortopediju i sportsku mediciju iz Katara, gdje je dobila posao uoči Svjetskog prvenstva, a očigledno je da se kod nje u životu sve fino posložilo od pomenutog incidenta sa Murinjom od prije sedam godina koji mu je nanio veliku mrlju u karijeri.

Nije se dugo Murinjo zadržao u Čelsiju poslije toga, a potom je radio još u Mančester junajtedu, Totenhemu i Romi, nigdje ne ostaviviši preveliki trag.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC