• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umalo izbila velika tuča na treningu Bajerna: Zvijezde se ne trpe, "varnice" na sve strane! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Atmosfera u Bajernu nije nimalo dobra, tako da je umalo došlo do fizičkog sukoba dvojice važnih igrača.

 Svađa igrača u Bajernu Izvor: Twitter/@Elias_FCB19/Screenshot

Prethodnih nekoliko mjeseci nije bilo idilično u Bajernu iz Minhena pošto su mnoge zvijezde ljute na rukovodstvo ili na trenera Julijana Nagelsmana. To se osjetilo i kroz rezultate, Bajern je šokantno eliminisan već u četvrtfinalu Lige šampiona i to protiv Viljareala, a čini se da će tek ljeto biti burno...

Sada stiže snimak sa treninga Bajerna na kome se vidi da su igrači možda i previše osjetljivi poslije svih dešavanja, tako da je bilo varnica, za novu muku Hasana Salihamidžića, Olivera Kana i naravno Julijana Nagelsmana.

Sve se dešava uoči derbija sa Borusijom iz Dortmunda, u kome Bajern može da dođe do šampionske titule, međutim atmosfera nimalo nije dobra. Kamere su "ulovile" sukob dvojice važnih igrača, a nije poznato šta je prethodilo njihovoj raspravi na treningu pošto se klub nije oglašavao u međuvremenu.

Do varnica je došlo između Liroja Sanea i Niklasa Zilea, koji inače od ljeta postaje igrač Dortmunda, pa je na kraju morao da interveniše Džamal Musijala kako bi smirio napetu situaciju između njih.

Pogledajte!


Na snimku se vidi kako je Sane prišao Zileu koji je bio podbočen, potom mu je pritisnuo glavu ka dole, možda i rekao koju riječ, da bi poslije toga štoper Bajerna burno reagovao i krenuo na brzonogog napadača.

Zanimljivo je da je u neposrednoj blizini bio i Robert Levandovski, međutim nije se pretjerano uzbuđivao oko ove situacije. Musijala je uspio da smiri svoje saigrače pošto je odmah primijetio da situacija nije naivna, dok je Poljak pustio da rade šta im je volja.

Možda i to govori koliko mu je stalo do Bajerna u ovom trenutku?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC