• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski je najjeftiniji fudbaler svijeta: Bajern objavio koliko novca traži, ovo ne smije da se propusti!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Robert Levandovski je jedan od najboljih fudbalera svijeta, ali u Bajernu misle da je prestar i zbog toga žele da ga prodaju prije nego što bude kasno. Odredili su i cijenu.

 bajern minhen prodaje roberta levandovskog za 40 miliona evra Izvor: Profimedia

Poljski napadač Robert Levandovski (33) iznenada je postao jedan od najtraženijih fudbalera planete, iako je djelovalo da ga Bajern ni po koju cijenu ne bi ni pustio. I zašto bi uostalom? Levandovski je jedan od najboljih fudbalera svijeta, njegove brojke su konstantne, ali uprkos svemu postoje problemi u raju.

Levandovski ne želi da produži ugovor sa Bajernom pošto su ga finansijski potcijenili, prvenstveno zbog njegovih godina, pa je zbog toga na izlaznim vratima Minhena. A sada se zna i za koliko bi ga pustili da ode...

Možda će vas zanimati

Njemački magazin "Kiker" objavio je informaciju da bi Levandovski mogao da napusti Bajern za samo 40 miliona evra, što je zaista malo za fudbalera njegovog kalibra. Mnogi će zaboraviti na činjenicu da će u avgustu proslaviti 34. rođendan ako budu mogli da ga dovedu, posebno jer se u njegovoj igri ne osjeća da je veteran.

Navodno, Bajern mu je nudio samo kratkotrajni ugovor jer su željeli Erlinga Holanda, do koga na kraju neće moći jer najvjerovatnije ide u Mančester siti, a nakon toga je izbila ozbiljna svađa.

Levandovski vjeruje da su ga potcijenili Hasan Salihamidžić i Oliver Kan, previše su se osmislili na kupovinu mladih fudbalera, tako da bi ovu situaciju mogla da iskoristi Barselona. Traže napadača koji će biti "jagoda na vrhu torte", a to bi upravo mogao da bude Poljak ispod svake cijene.
Ugovor mu ističe na kraju sljedeće sezone, a u tekućoj je postigao 47 golova na 42 meča. To je zaista statistika koja bi sve klubove na svijetu privukla, posebno za taj novac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC