• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vlahović? Ma on će biti novi Levandovski": Slavni fudbaler je igrao sa obojicom i zna zašto će Srbin postati najbolji!

Autor Dragan Šutvić

Frank Riberi je pun hvale za Dušana Vlahovića.

 vlahović će biti novi levandovski  Izvor: Profimedia/La Presse

Dušan Vlahović ove sezone oduševljava sve u Italiji, a mnogo pažnje osim golovima privukao je i transferom iz Fiorentine u Juventus, poslom vrijednim preko 80.000.000 evra.

Ali time nimalo nije iznenađen njegov bivši saigrač Frank Riberi, koji kaže da bi srpski golgeter mogao da postane novi Robert Levandovski!

Možda će vas zanimati

Riberi je u intervjuu za "Tutosport" govorio o Vlahoviću, sa kojim je svojevremeno u Fiorentini dijelio svlačionicu. Francuz je jasan šta je to što omogućava momku iz Zemuna da igra na tako visokom nivou.

"Vlahović je, kao i svi pravi šampioni, žestok radnik. I iznad svega, nikada ne gubi, mrzi da gubi, naljuti se čak ako mu se to i na treningu dogodi. I ja sam i dalje ljut kada izgubim utakmicu. To je stvar duha, koja mora da uđe u svaki tim", počeo je Riberi.

Francuz je potom upitan da uporedi Dušana sa jednim od najboljih golgetera u posljednjih 10 godina - Robertom Levandovskim. Riberi je sa Poljakom igrao u Bajernu.

"Da, Vlahović može da bude novi Levandovski. Dok god bude radio kao do sada, fokusiran svakog dana na napredak. Dušan je mlad, ali je psihološki sjajan - mora da se navikne na veliki pritisak u Juventusu, u vrhunskom klubu u kojem morate da dobijete svaku utakmicu."

Potom je Riberi i malo više govorio o Levandovskom.

"Robert je neko ko mnogo radi na sebi, svakog dana. Iza svih njegovih golova jeste veliki talenat, ali i izuzetan profesionalizam. On je robot. Nije slučajno da je postigao mnogo golova pored Robena i mene u prošlosti i što je nastavio u istom ritmu do dana današnjeg. Levandovski je istinski šampion i 2021. je bio najbolji na svijetu, zasluženo je dobio nagradu Zlatni igrač. Zaslužio je da dobije i Zlatnu loptu", jasno poručuje Frank Riberi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Utopiće se u parama kao i većina srpskih fudbalera, naročito u najneregularnijoj ligi Evrope. Jedini spas je bijeg iz Italije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC