• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihailo Ristić završio na naslovnoj strani: Hoće ga Zvezda, a sada se javio velikan iz Portugala!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je iznenada dobila konkurenciju u trci za potpis Mihaila Ristića.

 Benfika zainteresovana za Mihaila Ristića Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Crvena zvezda uvijek pažljivo prati igre svojih bivših fudbalera i pokušava da "vrati" one koji vrijede, pa tako već mjesecima provejavaju priče da bi Mihailo Ristić mogao opet u Ljutice Bogdana.

Vezni fudbaler iz Bijeljine, koji se kasnije etablirao kao lijevi spoljni, viđen je kao pojačanje ovog ljeta. Ugovor mu ističe na ljeto i neće biti potrebno platiti obeštećenje za njega, međutim Zvezda je upravo dobila veliku konkurenciju u trci za njegov potpis pošto se uključio i velikan iz Portugala.

Na naslovnoj stranici portugalskog lista "Rekord", jednog od najtiražnijih sportskih listova u ovoj zemlji na krajnjem zapadu Evrope, osvanula je upravo fotografija Mihaila Ristića uz poruku "Napad na Ristića".

Za njega je ni manje ni više zainteresovana Benfika, najveći klub iz Portugala, koji uvijek motri na igrače kojima ističu ugovori. Tako se nadaju da bi bez obeštećenja mogli da dovedu srpskog reprezentativca, a vide ga kao zamjenu za Alehandra Grimalda koji je izrazio želju da napustio Lisabon.

Benfika je bila dobro poznata kao klub u kome su se isticali srpski fudbaleri, ali u posljednje vrijeme tu nije bilo pretjeranog uspjeha. Tako se Nemanja Radonjić nije naigrao i ovog ljeta će takođe promijeniti boje.

Što se tiče Ristića, ponikao je u Zvezdi i otišao u ljeto 2017. godine u Krasnodar za 5 miliona evra. Potom je išao na pozajmicu u Spartu iz Praga, dok je od januara 2019. u Monpeljeu. Ove sezone je za francuski klub odigrao 28 mečeva i na njima zabilježio po dva gola i asistencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC