• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Arsenala vrijeđao Kangu, pa dobio brutalan odgovor! Zvezdin as mu nije ostao dužan: Loš si menadžer!

Autor Haris Krhalić

Tomaš Rosicki je napao Gelora Kangu, ali mu fudbaler Crvene zvezde nije ostao dužan. Dobio je odgovor putem društvenih mreža.

 Gelor Kanga odgovorio Rosickom Izvor: Profimedia/MN Press

Sukob na relaciji Tomaš Rosicki - Gelor Kanga je počeo. Sve je krenulo od jedne neprimjerene izjave nekadašnjeg fudbalera Arsenala i Sparte iz Praga. Potom je uslijedio oštar odgovor iz Beograda.

Nekadašnji češki fudbaler je vrijeđao igrača Crvene zezde. Između ostalog je rekao da je "Kanga moron" kada je objašnjavao zbog čega smatra da njegov dolazak nije pomogao praškom klubu. Definitivno izjava koja ne priliči čovjeku koji je nosio dresove mnogih velikih klubova,.

Kao što se i pretpostavljalo, Gelor mu nije ostao dužan. Ubrzo je stigao odgovor na tu spornu izjavu čovjeka koji trenutno radi kao sportski direktor Sparte.

"Tomaše Rosicki, znaš da sam uvijek davao 100 odsto sebe na terenu i navijači se sa tim slažu. Od kada sam otišao klub nije osvojio nijedan trofej, posljednji je osvojen kada sam ja bio tu. Bio si dobar fudbaler, ali si veoma loš menadžer", napisao je Kanga.

Kanga je na 69 mečeva u Sparti dao 28 golova i sa klubom je osvojio Kup i poslije toga se vratio u Zvezdu. Rosicki je karijeru počeo u tom klubu, pa je igrao za Borusiju Dortmund i Arsenal i onda se vratio u Prag da završi karijeru. Za reprezentaciju Češke je na 105 mečeva dao 23 gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC