• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki naredio - njih sedmorica ne smiju da napuste Zvezdu! Sprema se veliki projekat za Ligu šampiona, ali prvo titula...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda sprema interesantan projekat za ljeto i pohod na Ligu šampiona. Sedmorica igrača nemaju dozvolu da odu, ai sve zavisi od osvajanja titule.

 crvena zvezda sprema plan za ligu šampiona Izvor: MN PRESS

Crvenu zvezdu još pet "finala" dijeli od šampionske titule i novih kvalifikacija u Ligi šampiona, a u kojima bi ovoga puta mogla da bude povlašćena i u plej-ofu, ako naravno dođe do tog koraka.

Zbog toga uporedo sa razmišljanjem o preostalim utakmicama u Superligi i Kupu Srbije, čelni ljudi vode računa i o sklapanju kockica za predstojeće ljeto. Razmišlja se gdje i kako se pojačati, koga zadržati i koga prodati, a čini se da na većinu ovih pitanja već imaju spreman odgovor.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda ima jasan stav da u narednih godinu dana iz kluba ne smiju da mrdnu sedmorica nedodirljivih igrača, prenosi portal "Mozzart Sport" svoja saznanja.

Sve do juna 2023. godine odbiće sve ponude, čak i one nepristojne, a koje se tiču Milana Borjana, Milana Rodića, Aleksandra Dragovića, Sekua Sanoga, Gelora Kange, Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija. Ni pod tačkom razno niko od njih sedmorice ne smije da ode iz kluba, što većina i ne želi.

Jedini koji je izražavao želju da ide je kapiten Milan Borjan, koji ima ugovor na još godinu dana, dok je problematičan i ugovor Sanoga, koji je samo do kraja kalendarske godine vezan za Zvezdu.

Upravo će sa njim Zvezda sjesti za pregovarački sto u želji da produže saradnju, dok ih ostali igrači ne brinu previše. Kanga ima ugovor na godinu dana, Dragović i Katai na dvije, a Ivanić i Rodić na još tri, što opet daje mogućnost da se sve dogovore na vrijeme i nastave zajedno.

Svi ostali igrači biće na tržištu i prije svih se očekuje odlazak Milana Pavkova i Strahinje Erakovića, dok ne bi trebalo da se iznenadimo ako iz Ljutice Bogdana krenu Rišairo Živković i Filipo Falko koji su potpuno razočarali

Biće još odlazaka, ugovori ističu Gobeljiću, Dioniju i Bakajoku, pa će biti potrebno dovesti i adekvatne zamjene. Sve u svemu očekuje nas uzbudljivo ljeto u Crvenoj zvezdi pošto je plan da se ponovo juri 20+ miliona od Lige šampiona, ali prvo je neophodno osvojiti titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC