• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači žviždali Jojiću, Stanojević ga izveo iz igre: A onda je potez Natha sve raznježio u Humskoj! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Miloš Jojić je igrao lošu utakmicu, a navijači Partizana su mu zviždli pri skoro svakom kontaktu sa loptom. Stanojević ga je povukao iz igre, a onda je Natho postigao gol i odlučio da proslavi upravo sa "Zekom".

 Miloš jojić ispraćen sa zvižducima iz igre Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je odigrao katastrofalnih pola sata u Humskoj i greškama je redovno "častio" fudbalere TSC-a koji su u 31. minutu došli do gola preko Stefana Vukića, a potom su se čuli zvižduci malobrojne publike na stadionu...

Najviše je navijačima bio kriv Miloš Jojić koji je odigrao svoj najlošiji meč od povratka u Partizan. Njegova greška je prethodila golu gostiju iz Bačke Topole, potom je napravio još jedan kiks, a njegov trener Aleksandar Stanojević zbog toga je odlučio da ga zamijeni već u 39. minutu, kao i Igora Vujačića.

Tada je Jojić ispraćen iz igre uz zvižduke publike, koja je Jojića odavno "uzela na zub", međutim vezni fudbaler Partizana ima veliku podršku svog trenera i saigrača što se vidjelo samo koji sekund kasnije.

Bibars Natho je postigao gol iz slobodnog udarca, odmah poslije izmjene, a potom je potrčao ka klupi Partizana. Samo je Izraelac u tom trenutku znao šta je plan, protrčao je pored Aleksandra Stanojevića koji je djelovao začuđeno, a potom je Natho zagrlio Jojića koji se presvlačio.

Bio je to drugarski pozdrav, podrška poslije slabe utakmice i zvižduka, a potom su im pritrčali i svi ostali fudbaleri crno-bijelih koji su ostali uz "Zeku" i nisu mu dozvolili da potpuno padne.

"Nema veze koji je igrač u pitanju, za mene je svaki fudbaler Partizana insistucija. Bilo koji, ako daje svoj maksimum, primjereno se ponaša, radi ono što se od njega očekuje. Nikada ne bih mijenjao da bih nekoga štitio na taj način. Radim ono što je najbolje za ekipu u tom trenutku, onako kako mislim da bi trebalo", pričao je trener Partizana pre nekoliko nedelja kada je Jojić takođe bio na meti navijača.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC