• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan TSC 4:1 Superliga Srbije
 Partizan TSC 4:1 Superliga Srbije

"Šamar" razbudio Partizan - za 7 minuta sredili TSC: Očajnih pola sata, pa uragan!

Partizan je savladao TSC u 33. kolu Superlige. Očajno su odigrali prvih pola sata, a potom se potpuno probudili i pobijedili ubjedljivo neugodnog gosta iz Bačke Topole.

 Partizan TSC 4:1 Superliga Srbije Izvor: MNPRESS

Partizan je odigrao katastrofalnih pola sata protiv TSC-a pred gotovo praznim tribinama u Humskoj. Bezidejno, bezvoljno i bez energije, a onda je kao šamar za crno-bijele stigao gol Stefana Vukića u 31. minutu.

Galamio je Stanojević na svoje momke koji su išli iz greške u grešku, a potom je u 39. minutu napravio dvije izmjene. Zamijenio je lošeg Jojića i povrijeđenog Vujačića, da bi potom njegovi momci napravili veliki preokret. Za samo sedam minuta postigli su tri gola i na kraju došli do pobjede koja ih, bar na kratko, vraća na prvo mjesto na tabeli.

PARTIZAN - TSC 4:1 (2:1)

Čovjek preokreta bio je Bibars Natho koji je prvo u 41. minutu pogodio savršeno iz slobodnog udarca, čak i za pohvale trenera protivnika Žarka Lazetića, da bi potom otrčao u zagrljaj Miloša Jojića koga je publika ispratila zvižducima.

To jedinstvo je dalo snagu Partizanu koji je samo minut kasnije napravio preokret. Sijevnula je kontra preko Meniga, njegov šut odbranio je Filipović i odbio samo do Rikarda, a napadač sa Zelenortskih Ostrva zatresao je mrežu. Priznat je tek nakon pregleda u VAR sobi, nije bilo ofsajda, pa je Gomeš tako stigao do 32. pogotka u sezoni.

Nije tu stao Partizan, već u 48. je Miljković odlično reagovao nakon kornera i zatresao mrežu, tek treći put u dresu Partizana, a prvi put još od davne 2011. godine.

TSC je želio da igra fudbal, prijetio je u kontrama preko Đakovca i Vukića, međutim Popović je bio dovoljno priseban da ne dozvoli novu paniku u Humskoj, a sve je riješeno u 61. kada je Jović pogodio u kontri koju je izveo Marković. Upravo je Lazar bio jedan od najboljih igrača crno-bijelih nakon ulaska krajem prvog poluvremena.

Sa nova tri boda Partizan je preskočio Crvenu zvezdu koja kasnije ovog popodneva (18.30) igra na svom stadionu protiv Čukaričkog i ima šansu da se vrati na lidersku poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

15:51

90' - KRAJ!

Partizan je pobedio TSC 4:1 (2:1) nakon velikog preokreta u skoro praznoj Humskoj. Vukić je doveo goste u vođstvo u 31. minutu, da bi potom Stanojević izmenama "razmrdao" ekipu.

Zameni je povređenog Vujačića i vrlo lošeg Jojića, kome su zvidžali malobrojni navijači, a odmah posle toga Partizan je režirao preokret. Prvo je pogodio Natho u 41. minutu iz slobodnjaka, da bi samo minut kasnije Rikardo Gomeš zatresao mrežu u kontri, a pregledom u VAR sobi utvrđeno je da nije bilo ofsajda.

Odmah na početku nastavka u 48. minutu Miljković je pogodio posle gužve nakon kornera, da bi konačan rezultat postavio Jović u 62.

Standings provided by SofaScore LiveScore

15:48

86' - Jović!

Možda i najlepša akcija Partizana na ovom meču, ali je Nemanja Jović morao bolje... Marković je razmrdao Partizan, lepo je probio po desnoj strani i dobio pas Rikarda, ali njegov povratni na peterac nije iskoristio mladi fudbaler iz Zvornika zbog čega se uhvatio za glavu.

15:43

80' - Mirnije u Humskoj...

Nakon pravog vatrometa od 40. minuta, sada se sve polako smiruje. Lazetić i Stanojević su zamenili dobar deo igrača koji su počeli utakmicu, dok se čini da klub iz Bačke Topole teško može da nadoknadi tri gola razlike...

Izvor: MN PRESS

15:31

66' - Gol? Nije gol!

Partizan je posle kornera imao veliku šansu, probao je Miletić glavom i Filipović je to odbranio, ali odmah je Natho počeo da sugeriše da je prešla gol-liniju...

Nakon pregleda u VAR sobi, ustanovljeno je da nije celim prečnikom. U međuvremenu i Đakovac preti Popoviću, sa oko 25 metara, ali dobro interveniše golman Partizana. Na kraju je imao i dosta posla u drugom poluvremenu, ali nije dozvolio da njegova ekipa padne.

15:24

62' - GOOOL! 4:1! JOVIĆ!

Partizan je sada već pred pobedom, vodi 4:1 - kakav odgovor na gol Vukića! Sve je krenulo sjajnim dodavanjem Natha, potom prodorom Markovića po desnoj strani, a onda i loptom na drugu stativu gde je Jović trebalo samo da ukliže i ubaci loptu u mrežu.

I uspeo je u tome, postiže novi gol u dresu Partizana, treći ove sezone!

15:20

55' - Gledamo zanimljiviji meč!

Prvo je Marković zapretio iskosa sa desne strane, lopta je prošla malo pored dalje stative Filipovića, dok je potom TSC imao dve vrlo izgledne prilike. Prvo je Đakovac izbio pred Popovića, što je osujetio Saničanin, da bi potom probao i Vukić i time poručio da se TSC nije predao.

U međuvremenu žuti karton dobija Miljković, dok u igru ulaze Jović i Jevtović, dok izlaze Terzić i Menig.

Izvor: MNPRESS

15:11

49' - GOOOL! 3:1! MILJKOVIĆ!

Partizan je drugi tim od izmena Aleksandra Stanojevića. Odmah su ofanzivno krenuli i u drugo poluvreme, a pogodak postiže Aleksandar Miljković posle punih 11 godina za crno-bele!

Posle centaršuta sa desne strane odličnu šansu imao je Saničanin, loptu je odbio Filipović, ali pravo na nogu Miljkoviću koji trese mrežu kluba iz Bačke Topole. Retko se dešava da je desni bek strelac, a ovo mu je treći koji je postigao u domaćoj ligi u kojoj igra godinama...

15:08

46' - Nastavlja se meč!

Krsmanović je ušao umesto Petrovića u ekipi iz Bačke Topole, dok Stanojević nije pravio nove promene. Podsetimo, u finišu prvog poluvremena zamenio je Jojića i Vujačića, a ušli su Marković i Saničanin.

14:52

45+3' - Poluvreme!

Partizan je na kraju mogao i do trećeg gola preko Lazara Markovića, potpuno su se probudili nakon šoka koji im je priredio Vukić. Stanojević je povukao dobre poteze i izmenama je "trgnuo" svoje igrače, a Natho i Gomeš su još jednom pokazali da su nosioci ovog tima.

U međuvremenu, Žarko Lazetić je ponovo dobio žuti karton zbog protesta kod sudije, što mu se dešava gotovo iz kola u kolo...

14:47

44' - GOOOL! IPAK JE GOL!

Partizanu je priznat pogodak posle provere u VAR sobi, nije bilo ofsajda Kvinsija Meniga, tako da je Rikardo Gomeš doneo preokret crno-belima za samo petnaestak minuta.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

14:45

42' - Rikardo pogodio, ali je ofsajd!

Ušao je u veliku šansu Menig i to je odbranio Filipović, da bi potom nakon odbitka Rikardo ubacio loptu u mrežu. Podignuta je zastavica i poništen je pogodak...

14:44

40' - GOOOL! NATHO! 1:1!

Majstorija iz slobodnog udarca, lopta je okliznula stativu i završila u mreži Filipovića.

Pogledajte

00:10
Gol Natha za Partizan - TSC 1:1
Izvor: TV Arenasport
Izvor: TV Arenasport

14:42

39' - Dve izmene!

Stanojević menja Jojića i Vujačića koji su odigrali očajno do sada, a na terenu su Marković i Saničanin.

14:38

33' - Bočkaj!

Pokušao je mladi Bočkaj da iznenadi Popovića sa distance, bio je to solidan udarac, a malobrojna publika je sada već revoltirana zbog loše igre Partizana. Čuju se prvi zvižduci.

14:33

31' - GOL U HUMSKOJ, VODI TSC!

Vukić je pogodio za vođstvo gostiju iz Bačke Topole!

Delovalo je smušeno Partizan sve vreme, a TSC je osetio da mogu da ih ugroze... Sjajno je Bočkaj presekao loptu i dodao u prostor za snalažljivog napadača Vukića koji se odlično snašao pored Vujačića i rutinski savladao golmana Popovića.

Pogledajte

00:19
TSC vodi protiv Partizana
Izvor: TV Arenasport
Izvor: TV Arenasport

14:32

30' - Pola sata bez šansi!

Igralo se i pred golom Popovića i pred golom Filipovića, ali za pola sata meča u Humskoj nismo videli nijedan ozbiljan pokušaj. Golmani su bili bez prilika da se pokažu...

14:26

23' - Još jedan žuti!

Neoprezan start Saše Zdjelara, deluje da nije sjajno ušao u ovaj meč, pa je opomenut žutim kartonom. Upravo danas na MONDU ste mogli da čitate o igračima kojima u Partizanu i Zvezdi prete suspenzije zbog previše žutih kartona...

14:21

19' - Prvi karton!

Žuti karton za Meniga posle jurenja u kontri za Banjcem, a odmah mu se potom izvinjava i Zdjelar. Kapiten crno-belih je napravio grešku i zbog toga je Holanđanin morao da ruši na 34-35 metara od gola Popovića

14:18

14' - Terzić pada krvavog nosa!

Mladi fudbaler Partizana pao je u kaznenom prostoru TSC-a i odmah je bilo vidljivo da mu curi krv iz nosa, ali nije bilo ništa sporno. Lopta ga je pogodila u lice i ukazana mu je pomoć posle toga.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

14:16

13' - Partizan daje gas!

Prvo je Vujačić probao posle kornera, a odmah posle toga dobar napad i Meniga.

14:12

10' - Mirno u Humskoj!

Odmah je Jojić oprobao udarac sa dvadesetak metara, potom je Ratkov predvodio dobar napad TSC-a, ali bez pravih šansi... I jedan prekid - Miletić je ostao da leži na travi posle sudara, ali biće sve u redu sa njim.

14:04

1' - Meč u Humskoj je počeo!

Partizan igra u crno-belim dresovima, a TSC je u svojoj svetlo-zelenoj kombinaciji.

14:01

Partizan igra od 14 časova i to se nije dopalo navijačima koji bojkotuju današnji meč, a komentator Arene Sport objasnio je da je to zbog toga što "večiti" igraju istog dana u istom gradu, pa je zbog bezbednosti zatraženo da bude dovoljno vremena između dve utakmice

13:58

Lazetić: Računi se svode na kraju!

"Igramo plej-of, rekao sam da su Zvezda i Partizan iznad svih, mi igramo vezano sa njima... To treba da bude praznik i to jeste tako, ali imamo probleme i nismo u najboljem momentu. Partizan se bori za titulu, mi smo na četvrtom mestu, videćemo da li ćemo moći nešto da uradimo".

"Radnički je na plus tri, što je očekivano, tako da... Računi se svode na kraju, probaćemo da dođemo do povoljnog rezultata, ali i da se pripremimo za utakmice sa nama ravnim ekipama", dodao je Žarko Lazetić.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

13:56

Stanojević: Svaki meč je težak!

"Odmorili smo malo, uhvatili vazduha, jedino Urošević nije spreman... Imali su neke situacije u prošlom meču, ugrožavali nas, svesni smo toga, ali nismo lako pobedili taj meč. Opet očekujem težak meč jer oni hoće da se nadigravaju i dobro igraju fudbal. Svaka utakmica je teška", rekao je Stanojević pred meč za Arenu Sport.

13:51

Šta kaže tradicija?

Partizan i TSC su se do sada sastajali šest puta, a crno-beli imaju znatno bolji skor. Pobedili su u četiri susreta, ujedno četiri poslednja, dok je TSC dva puta "izvukao" remi - u prva dva meča koja su igrali u sezoni 2019/20.

Izvor: MN PRESS

13:29

Grobari bojkotuju meč?

Na društvenim mrežama pojavilo se navodno saopštenje navijačke grupe Grobari u kojoj se poziva na bojkot utakmice protiv TSC-a zbog termina od 14 časova radnim danom.

"Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14h. Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve "ispade" i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme".

13:08

Ko još čeka šansu?

Kao što ste mogli da primetite, među stative se vratio golman Aleksandar Popović koji je malo branio ovog proleća i prednost je uglavnom imao Nemanja Stevanović.

Takođe, Urošević nije spreman da zaigra, tako da će levi bek biti prinudno Aleksandar Lutovac.

Na klupi Partizana šansu čekaju Stevanović, Saničanin, Holender, Baždar, Živković, Jevtović, Ostojić, Milovanović, Marković, Jović i Smiljanić, odnosno kod ekipe iz Bačke Topole to su Jorgić, Stanojlović, Milićević, Mirčevski, Leandro, Krsmanović, Svilar, Šušnjar, Dukure, Dolmagić i Krstić.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

13:05

SASTAVI

PARTIZAN: Popović - Miljković, Vujačić, Miletić, Lutovac - Zdjelar, Jojić, Natho - Menig, Terzić i Gomeš.

TSC: Filipović - Stojković, Varga, Antonić, Petrović - Bočkaj, Banjac, Đakovac - Stanojev, Ratkov i Vukić.

Izvor: MN PRESS

12:53

Lazetić: Da se odupremo...

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić zna da TSC nema prevelike šanse u Humskoj.

"Pitaće se mnogo Partizan, ne želim da trošim reči na to koliko su kvalitetni, kakav im je stručni štab i kakvi su im igrači. Činjenica je da su u poslednjih osam utakmica primili samo jedan gol i to pri rezultatu od 3:0. Teško ih je ugroziti. Imaju najmanje primljenih golova u Ligi i svesni smo da nas čeka šampionski tim koji se bori za titulu“, istakao je Žarko Lazetić u obraćanju pred meč.

Izvor: Arena Sport /Printscreen

12:52

Stanojević: Biće teško!

Stanojević je pred meč poručio da će TSC biti težak rival za Partizan, iako su ih dva puta dobili ove sezone.

"Igraju dobro, izuzetno Lazetić uneo je njegov prepoznatljiv sistem igre, menjaju dosta i adaptiraju se u odnosu na protivnika. Imaju kadrovskih problema, videćemo u kom sastavu će izaći, a dobro poznajem njegov sistem rada i sviđa mi se kako radi. Mogu sa tri ili četiri pozadi, pa sa dva napadača... Stvarno je to vrlina dobrih trenera i napadača. Mi smo adaptirani na sve, igramo zonski i u odnosu na sve te situacije to rešavamo zonski", zaključio je Stanojević.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

12:44

DOBRO DOŠLI U LIVE!

Partizan se danas od 14 časova u Humskoj sastaje sa TSC-om, a jasno je da do kraja sezone praktično moraju da pobede u svim utakmicama i da se pritom nadaju kiksu Crvene zvezde.

Samo u tom slučaju će Partizan doći do šampionske titule, prve od sezone 2016/17.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč Partizan - TSC iz minuta u minut.

Izvor: MNPRESS

UKRATKO

  • Partizan - TSC 4:1
  • Jedini gol za goste postigao je Vukić u 31. minutu
  • Preokret Partizanu donijeli su Natho u 41, Rikardo u 43, Miljković u 48. i Jović u 62. minutu.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije