• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idi u Partizan ako ti se igra Liga šampiona": Legenda proziva napadača Arsenala - Ne može ni vrata od kuće da pogodi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oštre riječi je Gabi Agbonlahor imao na račun Aleksandra Lakazeta poslije njegove istaknute želje da napusti Arsenal.

 gabrijel agbonlahor poručio aleksandru lakazetu da ide u partizan Izvor: Profimedia/COLORSPORT / Ashley Western/YouTube/talkSPORT/Printscreen

Aleksandru Lakazetu baš i ne ide u Arsenalu već neko vrijeme. U više navrata je izjavljivao da bi volio da napusti klub sa "Emirejtsa" već predstojećeg ljeta, a sada je sve dostiglo novi vrhunac.

Francuski napadač je priznao da pregovara sa drugim klubovima, rekao je da želi da sljedeće sezone igra u Ligi šampiona, a zbog toga je pretrpio žestoke prozivke u kojima mu je bivši premijerligaš poručio - "Idi u Partizan ako hoćeš Ligu šampiona".

Možda će vas zanimati

Lakazet je svojim riječima naljutio brojne navijače Arsenala. Ovaj 30-godišnjak je na 26 mečeva u Premijer ligi ove sezone doprinio sa samo četiri gola, a poslije loše forme došle su i njegove riječi koje su samo "dolile ulje na vatru".

Pisalo se o Lionu i povratku u Francusku, a njegova želja da ponovo igra u Ligi šampiona razbjesnila je Gabija Agbonlahora. Nekadašnji igrač Aston Vile je u jednoj emisiji imao šta da poruči Lakazetu.

"To je nečuveno. Ako želi da igra u Ligi šampiona, jedini klubovi gdje može da ode su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos", počeo je legendarni igrač Aston Vile i potom nastavio još žustrije.

"On ne može da igra u drugim klubovima zato što ne može ni vrata od kuće da pogodi. Uvreda je ovo i za Arsenal, jer on kaže da želi da igra u Ligi šampiona, zašto to ne igra sa Arsenalom? On mora da se izvini. Možda bi i igrao Ligu šampiona, kad bi mogao da postigne neki gol", rekao je Gabi Agbonlahor, koji je od 2005. do 2018. nosio dres Aston Vile.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC