• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bili su najbolji prijatelji, sad godinama ne pričaju zbog nje: Uništila drugarstvo, pa nestala - oni i dalje vode rat!

Autor Dragan Šutvić

Tokom jedne od posjeta Madridu riješila je da Kevina de Brujnea prevari sa njegovim dobrim prijateljem i kolegom iz nacionalnog tima, Tibom Kurtoom.

 de brujne i kurtoa u svađi zbog djevojke  Izvor: Instagram/carlijnen/printscreen/Profimedia/Jeremy Landey/Focus Images/Sipa USA

Belgijski fudbaleri Kevin de Brujne i Tibo Kurtoa imali su u utorak uveče novi okršaj na fudbalskom terenu, a istorija njihovog poznanstva veoma je duga. Nekada su bili najbolji prijatelji, drugari koji svakodnevno komuniciraju čak i kad igraju u različitim zemljama sveta, a onda je sve puklo...

Razlog za to je Kerolajn Lajnen, djevojka koja je tada bila u vezi sa veznim fudbalerom Mančester sitija, a tokom jednog putovanja u Madrid riješila da odvuče u krevet njegovog drugara. Prevarila je Kevina, za to se ubrzo saznalo, a onda se prijateljstvo raspalo!

I fudbaler Mančester sitija vjerovatno nikada neće preći preko događaja iz te noći, kada su njegov prijatelj i njegova djevojka zajedno spavali u Madridu.

"Sumnjala sam da me vara sa najboljom prijateljicom. Željela sam da se osvetim. Tibo je bio veoma fin prema meni, spremio je večeru za nas. Kevin mi nikada nije priredio nešto takvo", rekla je jednom prilikom Kerolajn.

Ovako izgleda Kerolajn:

Zbog toga su u fudbalskom savezu Belgije pitali Kevina de Brujnea da li njegov nekadašnji prijatelj treba da bude izbačen iz nacionalnog tima. Odbio je taj predlog, kako bi reprezentacija zadržala jednog od najboljih golmana na svijetu, ali odnosu među njima nikada se nisu popravili.

Godinama kasnije obojica se sjećaju afere, privatno uopšte ne komuniciraju, a na okupljanima nacionalnog tima jedan drugom se obraćaju samo poslovno...

Danas je Kerolajn srećno udata, a afere sa dvojicom fudbalera za nju su prošlost. I njih dvojica krenuli su dalje. Kevin de Brujne je već godinama u braku i ima nasljednike, a Tibo Kurtoa se pre nekoliko meseci pohvalio vezom sa prelijepom manekenkom iz Izraela.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC