• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović se pojavio u kadru, a komentatori umiru od smijeha: Zbog jednog poteza Alegrija nisu mogli da dođu sebi (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izlazak iz igre Dušana Vlahovića nasmijao je komentatore, posebno zbog čovjeka koga je umjesto njega u igru ubacio Maks Alegri.

 poljski komentatori smiju se alegriju jer je zamijenio vlahovića Izvor: Twitter/nickkwolff/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović (22) odigrao je jedan od najslabijih mečeva za Juventus od dolaska u januaru, ali je njegova ekipa zahvaljujući golovima Bonućija savladala slabašnu Veneciju (2:1).

Juventus je vodio od sedmog minuta golom Bonućija, potom je Aramu kaznio njihovu kukavičku igru u 71. minutu i izjednačio rezultat, da bi ponovo iskusni štoper pogodio pet minuta kasnije za drugo vođstvo Juventusa. Odmah poslije toga Alegri je iz igre povukao Vlahovića i odlučio se za čuvanje rezultata, a to nije šokiralo komentatore jedne poljske televizije...

Možda će vas zanimati

Dobro je poznato da je Alegri trener koji voli da "osigura" pobjedu uvođenjem dodatnih defanzivaca, ali nisu mogli da sakriju iskrenu reakciju kada su vidjeli da izvodi Dušana Vlahovića.

Umjesto njega na teren poslao je štopera Kjelinija, samo tri minuta poslije vodećeg gola za Juventus, a komentatori sa poljske televizije odmah su se nasmijali zbog tog poteza. Pomislili su isto što i neutralni posmatrači utakmice: "Da li je moguće da će čuvati rezultati protiv najgoreg tima u Italiji?"

Ali, to je Juventus, to je doduše i Alegri koji ne uspijeva od "stare dame" da napravi tim koji će moći da se osloni isključivo na napad i svoju igru na protivničkoj trećini.

Pogledajte!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC