• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je najbolja u regionu, prevazišli smo i Dinamo! Terzića pitali i za Mamića: "Nemamo mi od koga ovdje da učimo"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zvezdan Terzić je poručio da je Crvena zvezda najbolji klub u regionu i da je prevazišla Dinamo iz Zagreba, u svakom smislu.

 Zvezdan Terzić - Zvezda je prvazišla Dinamo Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ispričao je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji da je 15 godina ranije mogao da dođe na "Marakanu", ali da se ne kaje što je njegov dolazak prolongiran. Sada se u šampionu Srbije vidi do penzije i objašnjava da je svjestan da će ga u klubu održati samo rezultati.

Zvezda ih i te kako ima u posljednjih pet sezona, a zbog toga mnogi povlače paralele sa Dinamom iz Zagreba. Ipak, jedna stvar koju Zvezda ne uspjeva poput "modrih" je da prodaje fudbalere za velike iznose...

Možda će vas zanimati

 Zbog čega je to tako, zašto Zvezda ne može kao Zdravko Mamić?

"Različite su okolnosti. Hrvatska reprezentacija je stalni učesnik evropskih i svetskih prvenstava. Srbija slavi kada ode na Svjetsko prvenstvo. Hrvatska je vicešampion svijeta, pravi ozbiljne uspjehe, igrači imaju drugačiju tržišnu vrijednost. Dinamo je igrao ozbiljno u evrokupovima, Crvene zvezde do mog dolaska nije bilo nigdje u grupnim fazama evropskih takmičenja. Treći benefit Dinamo ima jer je Hrvatska član Evropske unije, njihovi igrači nisu stranci. Sve zemlje imaju kvotu za dozvoljeni broj stranaca, pa iz Srbije kao stranac morate da budete za klasu bolji kad zauzimate mjesto jednom Brazilcu ili Argentincu", poručio je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde je ispričao da niko od igrača Partizana ne bi mogao da igra u startnoj postavi Dejana Stankovića, a smatra i da su najveća sila u regionu, veća i od Dinama.

"Nemamo od koga da učimo u regionu, jer je Zvezda najbolji klub u regionu. Mi smo prevazišli Dinamo po organizaciji, skautingu, omladinskoj školi, Crvena zvezda je po svemu najbolji i najorganizovaniji klub na ovim prostorima. Naravno da učimo, fudbal je industrija koja se gradi i naravno da koristimo sve nove tehnologije i trendove koji se dešavaju u Evropi. Da ne učimo ne bismo mogli da napredujemo", zaključio je Terzić.

Podsjetimo, Zvezda je za pet godina napravila veliki skok na UEFA listi i trenutno dijeli 35. mjesto sa Bragom i Zenitom, dok je Dinamo na 33. mjestu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC