• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno stanje pretučenog mladog srpskog golmana! Oglasili se iz Zvezde - evo šta se dešava sa Stefanom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iz Crvene zvezde su se oglasili i otkrili šta se događa sa mladim golmanom Stefanom Marinkovićem koji je pretučen u Beogradu.

 Otkriveno stanje pretučenog mladog srpskog golmana! Oglasili se iz Zvezde - evo šta se dešava sa Stefanom! Izvor: MNPRESS

Užasna vijest potresla je fudbal u Srbiji. Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković (17) pretučen je poslije jedne rođendanske proslave u Beogradu. Njega su navodno brutalno prebila trojica nepoznatih muškaraca na parkingu jednog tržnog centra.

Srećom, Stefan je uspio da im pobjegne, prolaznici su mu pomogli, poslije čega je prevežen u Urgentni centar i tamo mu je ukazana pomoć. Odmah je pregledan i urađeni su svi neophodni testovi.

Dobre vijesti poslije svega toga prenio je direktor omladinske škole crveno-belih Dragan Mladenović. Prema njegovim riječima sa čuvarom mreže je sve u redu i nema teže povrede.

"Upravo sam se čuo sam sa njim, ide na terapije. Da, bio je problem, ali ne bih želio ništa više da pričam, jer je istraga u toku. Organi reda rade svoj posao, znaćemo više uskoro. Nije ništa strašno, imao je sukob, živ je i zdrav, nema teške tjelesne povrede. To je najbitnije", rekao je Mladenović za "Objektiv".

Inače, Marinković je jedan od bisera Zvezde, nedavno je prošao i pripreme u Antaliji sa Dejanom Stankovićem i seniorskim timom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC