• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golčina Piksijevog "orla" na drugom kraju Evrope: Donio Ligu šampiona i titulu, pa opet pokazao da je majstor! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler Veljko Birmančević igra u fantastičnoj formi za Malme, sa kojim je nastupao u Ligi šampiona i osvojio titulu u Švedskoj.

 Veljko Birmančević strijelac u pobjedi Malmea Izvor: Twitter/screenshot/dplus_sportSE

Povremeni reprezentativac Srbije Veljko Birmančević (24) nastavlja sa sjajnim partijama na sjeveru Evrope. U pobjedi Malmea (2:0) nad Mjalbijem u 7. kolu šampionata Švedske nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Partizana ponovo je bio strijelac. To je bio njegov drugi pogodak u sezoni, a zatresao je mrežu na veoma lijep način.

Srpski fudbaler koji je postao hit u Švedskoj od kako se sa Banovog brda preselio u Malme rutinski je riješio situaciju 1 na 1 sa protivničkim golmanom i to tako što je spoljnim delom stopala završio akciju.

On je dobio idealan pas u dubinu i pretrčao je čuvara koji nije mogao da mu parira, a onda je ostalo samo da savlada golmana gostiju. Nakon što je u 36. minutu bio asistent za vodeći gol, dva minuta kasnije i sam je zatresao mrežu.

Njegov udarac u suprotan ugao bio je neodbranjiv, a dogodio se baš ispod tribine gdje su smještene najvatrenije pristalice Malmea. Birmančević im je odmah prišao kako bi proslavio pogodak, ali i još jednu svoju dobru partiju.

Od kako je u martu 2021. godine stigao u velikana švedskog fudbala, srpski krilni napadač je jedan od najbitnijih igrača ovog tima. Do sada je odigrao 48 mečeva uz 18 golova i osam asistencija, a prethodnog ljeta bio je najvažniji igrač tima u kvalifikacima za Ligu šampiona, koje su uspešno završili.

Pogledajte Birmančevićev gol:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC