• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Titula ne može biti slađa od Markove! Pobijediš u derbiju golom u 94. minutu i postaneš šampion (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dugo će srpski fudbaler pamtiti slavlje sa "zmajevima"

 grujić osvojio titulu sa portom  Izvor: Instagram/grujicmarko

Fudbaleri Portoa osvojili su titulu prvaka Portugala nakon što su u subotu savladali Benfiku u gostima 1:0, golom u 94. minutu. Defanzivac Zaidu Sanusi realizovao je u dubokoj nadoknadi espresnu kontru i donio "zmajevima" sladak trijumf i titulu na terenu najvećeg rivala.

Srpski vezista Marko Grujić (26) odigrao je cijeli derbi za Porto i na kraju slavio sa saigračima, među kojima je završio drugu sezonu, jer je prošle bio pozajmljen od Liverpula, a tokom ljeta 2021. portugalski velikan je otkupio njegov ugovor. Novopečeni otac i reprezentativac Srbije postao je tada član Portoa "na neodređeno" u transferu od devet miliona evra, a trener Seržo Konseisao koristio ga je u svim utakmicama Lige šampiona ove sezone i nije ga uvodio u igru u samo jednom meču Lige Evrope. Novi prvak Portugala stao je u osmini finala drugog po snazi evro-takmičenja, jer je izgubio od Liona u dvomeču, ukupnim rezultatom 1:2.

Grujić je ove sezone odigrao 34 utakmice za Porto, po jedan gol dao i namjestio, a osvajanje titule nije jedina lijepa stvar koju je doživio ovog proljeća.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje fudbalera Porta, koji su donijeli 30. titulu u klupske vitrine, dok je rekorder tamošnje Primeire i dalje Benfika, koja je 37. titulu osvojila pretprošle sezone. U takmičarskoj 2020/21 šampion je bio Sporting.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC