• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa šampion Srpske dva kola prije kraja sezone: Plod dobrog, poštenog i predanog rada

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najmlađi trener u BiH vodio tim iz Krupe na Vrbasu do nove titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

 Vladimir Ilić o šampionskoj tituli Krupe Izvor: Promo/FK Krupa

Najbolji trener Republike Srpske za 2021. godinu Vladimir Ilić ostvario je sjajan rezultat i sa Krupom osvojio titulu šampiona u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Superiorno je Krupa stigla do drugog pehara u istoriji. Jučerašnjim trijumfom nad Ljubićem 4:2, u kojem je briljirao Emanulah Blažević, strijelac tri gola, dva kola prije kraja stigla je do nedostižnih sedam bodova prednosti ispred Sloge i Slobode.

Možda će vas zanimati

"Nakon pobjede protiv Ljubića, uspjeli smo dva kola prije kraja šampionata da ovjerimo titulu šampiona Republike Srpske. Čestitam svojim momcima koji su izborili titulu na terenu, stručnom štabu, kao i upravi kluba, kao i svim navijačima Krupe na još jednoj osvojenoj tituli", poručio je Ilić nakon duela u Prnjavoru.

Pohvalio je klub iz Krupe na Vrbasu, koji je nakon odustajanja od m:tel Premijer lige BiH prošle godine pokazao da je najbolji na tlu Republike Srpske.

"Ovo je plod dobrog, poštenog rada i predanosti tokom cijele sezone. Sama činjenica da smo kroz 90 odsto prvenstva bili prvi na tabeli pokazuje da smo danas zasluženo prvaci. Vjerujem da će ovo biti dodatni motiv da u srijedu napravimo istorijski rezultat", rekao je Ilić, osvrnuvši se i na predstojeće finale Kupa Republike Srpske, koje će Krupa u Doboju igrati protiv premijerligaša Rudar Prijedora.

"Pozivam navijače Krupe da u srijedu dođu u Doboj i podrže ovu ekipu u borbu za trofej u Kupu RS 'Dr Milan Jelić'. Nadamo se da ćemo se poslije utakmice zajedno radovati."

Krupa će, nakon četiri neuspjela pokušaja, protiv Rudar Prijedora 2015, zatim 2018 i 2019. protiv Radnika, te 2021. protiv Leotara, pokušati konačno doći do trofeja u najstarijem takmičenju Srpske.

Meč je na programu od 17 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC