• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje god ode - svi ga vole! To je Žoze Murinjo: Donio evro-titulu u Rim, to Italija čeka od kada je otišao iz Intera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žoze Murinjo je slavio trofej Konferencijske lige u Rimu. Mahao je navijačima "vučice" koji su ga brzo zavoljeli je im je donio pehar...

 Žoze Murinjo proslavio evropski trofej Rome Izvor: Twitter/printscreen/_GIFN

Žoze Murinjo je ponovo "zapušio usta" svojim kritičarima. Osvojio je Konferencijsku ligu sa Romom pošto je njegova ekipa u velikom finalu u Tirani savladala Fejnord 1:0 (1:0) golom Nikola Zanijola.

Već na stadionu bilo je jasno koliko je Murinjo emotivno proživio još jedan veliki trofej u svojoj riznici, pa se okrenuo ka publici i pokazivao rukom "pet". Mislio je na to da mu je ovo peti evropski trofej pošto ima dvije Lige šampiona (Porto, Inter) i još dva pehara u Ligi Evrope (Porto i Mančester junajted).

Uslijedilo je i veliko slavlje na ulicama Rome gdje je dočekan kao heroj. Navijači su već po gradu iscrtali grafite na kojima je predstavljen kao gladijator, a čini se da je i njemu lijepo u prijestonici Italije.

U ovoj zemlji već je heroj navijača Intera, sa koji je osvojio "tripletu" pre više od decenije, dok je sada Romi donio prvi važniji trofej još od 2008. godine kada su bili osvajači Kupa Italije. Zbog toga će zauvijek biti upisan u zlatnu istoriju kluba, a poznajući njega neće se samo na ovome zaustaviti.

Murinjo je bio među najveselijima kada je otvoreni autobus Rome "krstario" pokraj Koloseuma. Mahao je navijačima i pokazivao na grb kluba koji mu je u srcu.

Pogledajte!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC