• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najvjerniji saradnik Dejana Stankovića napustio Zvezdu: Bio tu od početka, donio dvije evropske pobjede, pa se oprostio!

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković je i ovog ljeta ostao bez bliskog saradnika.

 Nebojša Milošević se oprostio od Zvezde Izvor: MN PRESS

Nebojša Milošević od naredne sezone neće biti "desna ruka" Dejana Stankovića, pošto je nakon dvije i po godine rada na "Marakani" odlučio da ode i ponovo nastavi samostalnu trenersku karijeru.

Odluku o napuštanju kluba potvrdio je putem društvenih mreža, gdje se oprostio od Crvene zvezde, a ostaje da se vidi gdje će ga trenerski put odvesti. I prije dolaska sa Stanokovićem na "Marakanu", što mu je drugi mandat u klubu, radio je kao samostalni trener u BSK Borči, Radu, Radniku iz Bijeljine i egiptskoj El Guni, a nema sumnje da mu je u posljednje dvije i po godine skočio i rejting zbog odličnih rezultata Zvezde.

Tako je prošlog ljeta i Miloš Milojević napustio Crvenu zvezdu kada je stigla ponuda iz Švedske da samostalno vodi Hamarbi, a u međuvremenu je novo ime u stručnom štabu Dejana Stankovića postao Nenad Sakić.

Videćemo da li će Stanković, koji je nedavno produžio ugovor do 2025. godine, potražiti novog čovjeka za svoj stručni štab - ili će se za sada zadržati na Sakiću i Milijašu. Poznato je da je Milošević bio Stankovićev "čovjek od povjerenja", pa je tako vodio i meč protiv Genta i Libereca u Ligi Evrope.

Stanković je bio suspendovan zbog crvenog kartona, pa je Milošević vodio tim kraj aut-linije i pamti se da je Zvezda ostvarila važne pobjede koje su joj pomogle da izbori evropsko proljeće.

Više detalja o odlasku Miloševića saznaćemo na okupljanju Zvezde za desetak dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC