• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Briga me za ćerku, neka umre!" Skandal slavnog fudbalera - ne plaća alimentaciju za troje djece, bivše ga tužile!

Autor Haris Krhalić

Samjuel Eto ima ukupno sedmoro djece, ali ne plaća alimentaciju za troje vanbračne iz veza sa tri različite žene.

 Samjuel Eto odbio da pomogne ćerci Izvor: instagram/georgetteetoo

Legendarni kamerunski napadač Samјuel Eto (41) ima četvoro djece iz braka sa dugogodišnjom suprugom Džordžet, ali je nasljednike i nasljednice dobio iz veza sa još tri žene!

Jedna od njih Adileusa de Rosario požalila se da Eto, uprkos ogromnom bogatstvu, ne ispunjava zakonske obaveze prema svojoj priznatoj kćerci. Španski list "Marka" objavio je informaciju da postoji snimak na kojem Kamerunac govori svom prijatelju da ne želi da ga "gnjavi temom alimentacije jer su za njega kćerka i žena mrtvi".

Četiri godine pošto je na sudu potvrđeno da je Erika kćerka slavnog fudbalera, Eto odbila da njoj i njenoj majci mjesečno isplaćuje 1.400 evra, što je sigurno za njega sitnica.

Do sada duguje čak 40.000 evra i čini se da nema nikakvu namjeru da plati.

"Nikada joj ništa nije dao. Ni lizalicu joj nije kupio, tako da je odrasla bez očeve podrške i jako joj je žao što nije imala priliku čak ni da ga upozna", kazala je Adileusa de Rosario kojoj je najteže bilo kada je Erika morala na operaciju sa samo tri i po godine, a otac nije želio ni da pomogne.

"Bilo je potrebno da doktori znaju medicinsku istoriju roditelja zbog toga što su morali da joj odstrane bubreg. Pozvala sam zajedničkog prijatelja koji je rekao da ga je 'briga iako majka i ćerka umru'", dodala je ona.

Nažalost, ovo nije jedini takav slučaj kod Samjuela Etoa. Još davne 2004. godine je sud na Palma de Majorki presudio u korist Ane Baranse, mlade djevojke koja je ostala trudna poslije tromjesečne veze sa Kameruncem, a potom je odbio da plaća alimentaciju. Zbog toga su dva puta bili na sudu i Etou je naloženo da plati 10.000 evra mjesečno.

Nakon toga je i Marija Anhels Pineda tražila 16.400 evra od fudbalera, ali čak i kada je to smanjeno - Eto je nastavio da izbegava svoje obaveze.

Pogledajte kako izgleda Etoova zakonska supruga Džordžet.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC