• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA ENTUZIJAZAM KAKAV SE RIJETKO SREĆE: Meridian i FK Rekreativo i dalje u istom timu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FK Rekreativo je godinama, zbog načina na koji funkcioniše, apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama. Počasni predsjednik kluba je Nele Karajlić, a članovi uprave između ostalih: Emir Kusturica, Pep Gvardiola, Aleks Ferguson, Nikola Karabatić, Leo Mesi...

 potpisivanje naslovna.JPEG Izvor: Promo/Meridian

"Cijenimo sve što mali, a zapravo veliki Rekreativo radi za popularizaciju amaterskog sporta u regionu, za svoju lokalnu zajednicu, kao i za mališane koji u ovom klubu uče prve fudbalske korake. Upravo zbog toga nije bilo ni najmanje dileme da li nastavljamo uspješnu saradnju."

Kazao je Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian, nakon potpisivanja ugovora o nastavku saradnje sa banjalučkim sportskim kolektivom.

Možda će vas zanimati

"Lajtmotiv naše kompanije jeste pomoć svim sportskim kolektivima, bez obzira na rang takmičenja. Nakon što smo se prošle godine radovali tituli sa Rekreativom, tako smo uz klub stali i sada kada ispada u niži rang takmičenja", istakao je Milisavljević.

Prema riječima Gorana Arbutine, predsjednika kluba, fudbalskim klubovima, posebno amaterskim kakav je Rekreativo, u današnje vrijeme veoma je teško da nađu one koji prepoznaju entuzijazam i ljubav prema fudbalu.

"Mi imamo sreću što Meridian od samog početka prepoznaje značaj fudbala i sporta uopšte. Pomogli su nam da ostvarimo najveći klupski uspjeh, a sada nastavljamo saradnju na zadovoljstvo svih onih koji vole fudbal, druženje i uživanje u sportu", rekao je Arbutina.

Izvor: Promo/Meridian

FK Rekreativo je godinama, zbog načina na koji funkcioniše, apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama. Počasni predsjednik kluba je Nele Karajlić, a članovi uprave između ostalih: Emir Kusturica, Pep Gvardiola, Aleks Ferguson, Nikola Karabatić, Leo Mesi, Rud Gulit, Frank Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić…

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banjaluke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Izvor: Promo/Meridian

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

(MONDO/Meridian)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Denis

Sve cestitke, odlicna saradnja

Mirko

Sve pohvale na nesebicnoj podrsci!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC