• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trening Brazila - tuča ili osmijesi najvećih zvijezda?! Ovako se spremaju za Srbiju na Mundijalu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fudbalska reprezentacina Brazila trenutno je na turneji u Aziji, a mnogi smatraju da su se velike zvijezde njihovog tima tukle na treningu.

 Brazilci-se-potukli-na-treningu-Risarlison-i-Vinisijus-Zunior Izvor: YouTube/screenshot/Nexus Football

Reprezentacija Srbije će u na Svjetskom prvenstvu u Kataru biti u grupi sa Brazilcima, a fotografije sa treninga rerpezentacije iz Južne Amerike izazvale su mnogo pažnje ovih dana.

Po snimcima i fotografijama koji kruže društvenim mrežama, na treningu nacionalnog tima potukli su se zvijezda Real Madrida Vinisijus Žunior i Rišarlison, kontroverzni fudbaler Evertona koji je nedavno peckao navijače Liverpula zbog poraza njihovog tima u finalu Lige šampiona. Ipak, to nije tačno...

Sudeći po slikama, njih dvojica su se našli u klinču tokom treninga u Japanu, a saigrači su brzo reagovali kako bi smirili strasti. Kada se pogleda snimak, jasno je da o tuči nema ni govora, a da se cijela ova situacija završila osmijesima na licu petorice fudbalera koji su bili uključeni u "incident".

Među onima koji su intervenisali bili su iskusni Dani Alveš, kapiten Nejmar, kao i Lukas Paketa. Reprezentativci Brazila zapravo su uz osmijehe našli "žrtvu" u Rišarlisonu, ali je jasno da se nije dogodilo ništa strašno ovom prilikom.

Pogledajte detalje sa treninga:

Ovakve stvari često znaju da poprave atmosferu u svlačionici i da pomognu u građenju timskog duha, pa su Brazilci vjerovatno zadovoljni kako se odvijaju njihove pripreme za Katar. U meču protiv Južne Koreje (5:1) ostvarili su ubjedljivu pobjedu, a na treninzima su dobro raspoloženi.

Podsjećamo, Brazil nikako neće imati lak zadatak u Kataru, pošto pored Srbije igra i protiv Švajcarske i Kameruna, a svaka od tri reprezentacije će silno željeti da šokira favorita i spriječi ga da prođe u nokaut fazu takmičenja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC