• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Probudila se dvojica Piksijevih "orlova": U klubovima ne igraju, selektor im vjeruje - zato su matirali Oblaka! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Golovima protiv Slovenije Luka Jović i Nemanja Radonjić prekinuli ogroman golgeterski post u ovoj sezoni.

 Srbija-Slovenija-Liga-nacija-rezultat-golovi-i-sanse-Jovic-i-Radonjic-strelci Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je Sloveniju (4:1) u Beogradu, a ubjedljiv trijumf obilježili su i golovi dvojice igrača koji iza sebe nemaju sjajne sezone u klubovima. Dok su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić bili među najboljim igračima svojih ekipa i prvenstava koje su igrali, druga dvojica strijelaca su se dosta mučili.

Nemanja Radonjić u dresu Benfike i Luka Jović kao član Real Madrida retko su dobijali priliku da pokažu sav svoj kvalitet u tim timovima. Njima je mnogo više šansi pružao selektor Dragan Stojković, što su znali da opravdaju.

O tome je nakon meča govorio i Luka Jović, kojem pogodak protiv Jana Oblaka može veoma da znači pred ljetnji prelazni rok i još jedno napuštanje Madrida. Po svemu sudeći, Anćeloti neće na njega računati za narednu sezonu, pa se otvara nekoliko opcija za napadača.

JOVIĆEV ČETVRTI GOL U SEZONI

Zvuči potpuno nevjerovatno, ali Luka Jović je tri puta efikasniji u dresu Srbije! Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je četiri gola u ovoj sezoni, a čak tri od njih došli su u dresu sa državnim grbom. Bio je strijelac na oba meča protiv Katara - koji se sticajem okolnosti našao u našoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal, a zatim potvrdio pobjedu protiv Slovenaca.

Za to vrijeme, u dresu Real Madrida odigrao je tek 19 mečeva, uz jedan gol i tri asistencije. Jedini gol u ovoj sezoni za madridski tim postigao je 4. decembra prethodne godine! Tako je Luka sinoć na stadionu Rajko Mitić prekinuo sušni period koji je trajao pola godine...

RADONJIĆEV DRUGI GOL U SEZONI

Krilni napadač koji je sezonu proveo u dresu Benfike kao pozajmljeni igrač Olimpika iz Marseja nije imao mnogo prilike da igra u Portugalu. Nastupio je na tek 12 mečeva ove sezone, računajući tu i jednu utakmicu za francuski klub, a pogodak protiv Slovenaca bio mu je tek drugi u sezoni.

Prethodni put je Nemanja Radonjić tresao mrežu Vitorije Gimaraeš u portugalskom kupu, a taj meč odigran je još krajem oktobra! Pauzu dužu od sedam mjeseci prekinuo je lijepim potezom u finišu susreta, kada je iskosa sa lijeve strane pogodio dalji ugao Oblakovog gola.

Pogledajte sve najzanimljivije detalje sa meča:

Ubedljiva pobeda Orlova u Ligi Nacija.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC