• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najboljih golmana svijeta bijesan zbog Srbije: Do sada su svi ćutali, vrijeme je da kažemo sve!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Morao je da počne da priča o nekim problemima ovog tima.

 Jan-Oblak-posle-poraza-od-Srbije Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Slovenije je na uvodnim mečevima Lige nacije pokazala da je definitivno najslabiji tim u grupi sa Srbijom, Norveškom i Švedskom. Prvo su poraženi od Šveđana 2:0, a onda je u Beogradu tim Dragana Stojkovića bio bolji od Slovenaca sa 4:1.

Jedan od najboljih golmana na svijetu Jan Oblak poslije tog meča je javno progovorio i otkrio da je tim nakon utakmice u Beogradu morao da sjedne i da popriča o nekim stvarima. Kako kaže, predugo se ćutalo.

"Moramo da pokažemo disciplinu, red i borbenost na terenu. Puno smo razgovarali nakon Beograda, ali ponekad ni to ne pomaže. Svako je iznio svoje mišljenje i rekao ako mu nešto smeta i šta bi želio da promijeni. Dosad su, nažalost, gotovo svi igrači ćutali, a potrebno je da kažete šta vas muči", rekao je golman i kapiten ove reprezentacije.

Izvor: MN PRESS

Sada Slovence čeka meč sa Norvežanima koji su upisali dvije pobjede u prva dva kola, a ovaj razgovor neće ničemu poslužiti ako u tom meču Slovenci na terenu ne pokažu nešto novo.

"Moramo da promijenimo stvari na terenu. Van terena se razumijemo, ali na njemu nešto ne štima. Vjerujem da će se to da se promeni ako više komuniciramo", objasnio je on.

Slovenci se nadaju prvim bodovima u grupi Lige nacija na gostovanju Norveškoj od 20:45, a i Srbiji bi odgovaralo da Slovenci uzmu bodove u ovom meču, pošto za sada djeluje da će se između Norveške, Srbije i Švedske voditi bitka za odlazak u viši rang.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC