• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva pobjeda Hrvatske u Ligi nacija: Mario Pašalić pogodio kroz noge Kaspera Šmajhela i utišao Kopenhagen! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri reprezentacije Hrvatske u petak uveče su u Kopenhagenu savladali Dansku rezultatom 1:0 u trećem kolu grupe 1 UEFA A Lige nacija.

 Danska - Hrvatska 0:1- Mario Pašalić video Izvor: EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Nakon poraza od Austrije i remija sa Francuskom, izabranici Zlatka Dalića zabilježili su i prvu pobjedu u ovogodišnjoj Ligi nacija.

"Kockasti" su večeras u Kopenhagenu savladali selekciju Danske rezultatom 0:1 (0:0)

Pobjedu Hrvatskoj je donio Mario Pašalić u 69. minutu, kada se dobro snašao u kaznenom prostoru i pogodio mrežu Kaspera Šmajhela, kojem je lopta prošla kroz noge. Prethodno je Marcelo Brozović centrirao, a Andrej Kramarić glavom prebacio loptu, koja se od defanzivca Danske odbila na nogu Pašalića.

U istoj grupi, Austrija je u Beču remizirala 1:1 s Francuzima, koji i dalje nemaju trijumf u ovogodišnjem izdanju ovog takmičenja.

Lider grupe je Danska sa šest bodova, Austrija i Hrvatska imaju po četiri, a Francuska dva boda.

Osim ovih mečeva, reprezentacija Albanije je kao domaćin u Tirani izgubila od Izraela 1:2 u grupi 2 B. U ovoj grupi prvi je Izrael s četiri osvojena boda, Island ima dva, a Albanija jedan. Rusija je trebala igrati u ovoj grupi, ali je eliminisana iz takmičenja.

U grupi 3 C Lige nacija, selekcija Azerbejdžana je u Bakuu poražena od Slovačke s minimalnih 0:1. U istoj grupi, Bjelorusija je igrala neriješeno 1:1 protiv Kazahstana. Prvo mjesto u grupi zauzima Kazahstan sa sedam bodova, a potom slijede Slovačka sa šest, Bjelorusija dva i Azerbejdžan s jednim osvojenim bodom.

Reprezentacija Moldavije je u grupi 1 D Lige nacije u Kišinjevu izgubila od Latvije rezultatom 2:4, a u istoj grupi Andora je savladala Lihtenštajn 2:1. Lider grupe je Latvija sa svih devet osvojenih bodova, Moldova i Andora imaju po četiri, dok je Lihtenštajn bez bodova, prenijela je "Anadolija".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC