• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin bek ide u Rusiju - Gajića žele i u Bundesligi, ali on je blizu Moskve!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Milan Gajić bi, prema pisanju ruskih medija, uskoro trebalo da postane novi igrač CSKA iz Moskve.

 Milan Gajić ide u CSKA Moskva Izvor: MN PRESS

Spreman je Milan Gajić da ovog ljeta napusti Crvenu zvezdu, pitanje je trenutka kada će se to desiti, ali čini se da bi na kraju ipak mogao da završi u Rusiji, a ne u Turskoj!

Kako javljaju tamošnji mediji, Gajić je dogovorio uslove saradnje sa CSKA iz Moskve i za ruskog velikana će potpisati kao slobodan igrač!

Tako bar tvrdi "Sport ekspres", koji navodi da bi dosadašnji desni bek Crvene zvezde mogao da bude odličan posao za "armejce". CSKA je u potrazi za desnim bekom, a u Srbinu će dobiti igrača koji će zamijeniti iskusnog Marija Fernandesa koji je godinama bio nezamjenjiv na toj poziciji.

Zbog toga će ovaj posao biti posebno važan za Moskovljane, kako bi što prije riješili pitanje o kojem godinama unazad nisu morali da brinu. Gajić osim ove, ima i ponude turskog Sivasa i njemačke Herte iz Berlina. Ipak, Rusi su poprilično ubijeđeni da će se član "zlatnih orlića" sa Novog Zelanda priključiti ekipi iz Moskve.

Podsjetimo, Gajić je proteklih mjeseci dugo vodio pregovore sa Zvezdom oko njegovog eventualnog ostanka u klubu i sklapanja novog ugovora. Desni bek je želio finansijski bolji ugovor od dosadašnjeg, ali kako nije došlo do dogovora, odlučio je da potraži inostrani angažman.

Milan Gajić je u Crvenu zvezdu stigao na polusezoni 2018/19, kada je kao slobodan igrač napustio Bordo. Od tada je odigrao 120 mečeva u crveno-bijelom dresu, a upisao je šest golova i 25 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC