• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momci, nikad više da im damo 7 bodova fore: Terzić imao poruku za igrače Zvezde - Ove godine smo nikad jači favoriti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da cilj kluba ove sezone plasman u Ligu šampiona, ali i odbrana titule u Superligi, koja ove sezone donosi grupnu fazu najjačeg evropskog takmičenja.

 Poruka Zvezdana Terzića igračima Crvene zvezde Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su u nedjelju počeli pripreme za novu sezonu. Na prozivci Dejana Stankovića našla se "okrnjena" ekipa sa samo 24 imena, a pred nikad kraće pripreme crveno-bijelih, igračima se oglasio i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Nakon druge uzastopne "duple krune" koju je Zvezda osvojila u nedavno završenoj sezoni, Terzić je poručio igračima da je sada došlo vrijeme za napad na plasman u Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

 Terzić je u izlaganju iskoristio priliku da čestitao igračima na uspjesima iz prošle sezone, ali i da najavi napad na novo "pomjeranje granica".

"Momci, da vam poželimo dobrodošlicu, puno sreće i zdravlja. Čekaju nas veliki izazovi, navikli smo na to. Iskoristio bih još jednom priliku da vam čestitam na duploj kruni, na sjajnim rezultatima prošle sezone, i u Srbiji i u UEFA takmičenjima. Znate dobro, da nema minulog rada i nema stare slave. Čekaju nas kratke i žestoke pripreme. Očekivanja su velika, veća nego prošle godine. One godine će biti i veća nego što su sada. Ova je godina specifična. Prvo mjesto u prvenstvu nam donosi direktan plasman u Ligu šampiona", počeo je Zvezdan Terzić.

On je potom poručio igračima da bi voleo da ekipa više ne dozvoljava neizvjesnu trku za titulu, kao što je to bilo prošle sezone.

"Nemojte nikad više da ne dozvolimo onih sedam bodova 'fore', pet protiv Surdulice i dva protiv Vojvodine i da damo Partizanu tu prednost koju smo im dali. Nikad više, momci. Kvalitet je bio toliko na našoj strani, zato smo bili i šampioni, ali nemojte da otežavamo, da bilo kome gledamo u leđa. Biće prvenstvo još teže, pojačavaju se i Vojvodina i Čukarički... Imamo kostur tima, istog trenera, isto rukovodstvo dugi niz godina, mnogo dobro se poznajemo. Rekao sam Dekiju da ulazimo kao nikad jači favoriti, to je breme i nema opuštanja", poručio je Zvezdan Terzić igračima Crvene zvezde.

Igrači Zvezde su odmah krenuli na pripreme na Zlatibor. Takmičenje u Superligi startuje 9. jula, dok će Zvezda u kvalifikacijama za Ligu šampiona početi takmičenje 2. avgusta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC