• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija poslije ovoga nema prava na kiks: Haland sruđio Šveđane, orlovima izmaklo prvo mjesto!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Norveška je savladala Švedsku po drugi put u nedelju dana, a čovjek odluke u ubjedljivoj pobjedi bio je Erling Haland.

 Norveška pobijedila Švedsku u Ligi nacija Izvor: Streamable.com/Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije je možda u četvrtak dobila dobru vijest, kada je Slovenija uspjela da remizira protiv Norveške u Ligi nacija i tako omogući "orlovima" da se približe prvom mjestu u grupi 4 u okviru B divizije.

Ali ovog puta takvih vijesti nije bilo - Norveška je po drugi put uspjela da savlada Šveđane u komšijskom derbiju i učvrsti se na čelu tabele!

Možda će vas zanimati

 Norveška je savladala Švedsku 3:2, a glavna zvijezda tog meča bio je, očekivano, Erling Haland. Novi napadač Mančester sitija je dominirao, pošto je sa dva pogotka i asistencijom, bio odgovoran za golove kojima su Norvežani upisali treći trijumf.

Haland je vođstvo domaćem sastavu donio kada je odlično utrčao ispred svog čuvara i glavom uspio da matira Robina Olsena. U drugom poluvremenu je tu prednost duplirao iz penala, iskoristivši najstrožu kaznu.

Jesu Šveđani smanjili zaostatak kada je Emil Forsberg vratio nadu gostima, ali je ponovo Haland učinio da te nade na potraju. Centaršutom je pronašao na Aleksandera Serlota na drugoj stativi, koji bez problema postavlja rezultat na 3:1.

Do kraja meča je Đokeres u nadoknadi susreta uspio samo da smanji na 3:2, a poslije ove pobjede Norveška ima 10 bodova: Ova ekipa sgurno sa prvog mjesta odlazi na pauzu u Ligi nacija, prije nego što posljednja dva kola budu odigrana u septembru.

Srbija sa utakmicom manje zaostaje četiri boda i moraće da u nedjelju uveče pobijedi Sloveniju ne bi li održali korak. A onda će na gostovanju u Norveškoj za tri mjeseca imati šansu da stignu do prve pozicije. Ona vodi u A diviziju i, još važnije, u drugi šešir pred žrijeb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC