• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je Ramosu lomio kičmu više nego Mesi: Španac zna ko ga je najviše ponižavao - "Bio je nezaustavljiv!" (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Serhio Ramos je tokom karijere imao mnogo problema sa Lionelom Mesijem, ali reklo bi se da mu je još više glavobolja zadavao legendarni Ronaldinjo.

 Serhio Ramos otkrio ko mu je pravio najviše problema Izvor: Profimedia/Instagram/sergioramos/Printscreen

Dueli koje su godinama imali Serhio Ramos i Lionel Mesi u okršajima Real Madrida i Barselone, do danas su ostali poznati ljubiteljima fudbala širom svijeta.

Nekadašnji simboli "el klasika" danas su igrači istog kluba, Pari Sen Žermena. I ako bi zbog majstorija Argentinca neko pomislio da je on Ramosov najteži protivnik u karijeri, Španac ne misli tako - za njega je to jedan drugi bivši igrač Barselone!

Serhio Ramos je mnogo toga prošao u svojoj karijeri susrećući se sa Mesijem na suprotnim stranama. Sada više ne mora da brine zbog toga, jer su on i Leo dio istog tima. Ipak, činjenica je da Mesi svojevremeno žestoko mučio Ramosa.

Na internetu postoje brojni snimci, ali opet, kog igrača to Lionel Mesi nije mučio? No, legendarnom Špancu je jedan čovek ipak zadavao više problema. To je - neponovljivi Ronaldinjo.

I dok je igrao za Barselonu, ali i kasnije za Milan, Ronaldinjo bi u praktično svakom meču "lomio kičmu" Serhiju Ramosu.

"Ronaldinjo je bio nezaustavljiv kad je bio na svom najboljem nivou. To je bio slučaj i kad je bio napadač i kad je bio organizator igre", svojevremeno je Ramos govorio o svom najtežem rivalu.

Ronaldinjo protiv Serhija Ramosa
Izvor: YouTube/WeTalkFootball

Još uvijek se pamti onaj "el klasiko" u kojem je Ronaldinjo bio dvostruki strijelac u pobjedi Barselone 3:0, kada je Ramosu radio šta je htio, a čitav "Santijago Bernabeu" pozdravio Brazilca nezapamćenim aplauzima.

Ali i u Milanu je Ramosu bilo "muka" od Ronaldinja. Tako je internetom ponovo počeo da kruži video snimak na kojem Ronaldinjo ponižava Ramosa na sredini terena. Španac je krenuo na njega, ali se Brazilac odlično zagrabio, zatim mu probacio loptu između nogu i ostavio ga na travi dok je on lagodno nastavio akciju.

Ramos baš nije imao sreće kakve sve velikane tokom svoje karijere nije uspijevao da zaustavi...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC