• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stolica je trenutno naš najbolji trener": Partizan doveo prvo pojačanje, vratili "đaka" za 350.000 evra!

Autor Haris Krhalić

Zlatan Šehović je prvo pojačanje Ilije Stolice, trenera čiji stil fudbala obožava.

 Zlatan Šehović se vratio u Partizan Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Prvo pojačanje Partizana u ljetnjem prelaznom roku je lijevi bek Zlatan Šehović (22) koji se vratio nakon dvije i po sezone u Izraelu, gde je nastupao za Makabi iz Netanje.

Crno-bijeli su svog "đaka" platili 350.000 evra i vjeruju da će predstavljati važan dodatak timu Ilije Stolice koji je počeo da "sklapa" tim od odbrane, pa su se tako prethodnih dana spominjali i Lazar Rosić, koji izvjesno ne dolazi, odnosno Aleksandar Filipović koji je blizu Humske.

Šehović je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, a povoljna okolnost je što je sa Stolicom već sarađivao u U17 i U21 reprerezentaciji Srbije, pa za novog šefa kaže da je "najbolji srpski trener".

"Ja sam dijete Partizana, kao što svi već znate, i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde od kad se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gdje ću, koji će moj klub biti sljedeći. Kada sam otišao u Izrael i tada sam rekao da želim jednom da se vratim, tako da sam zaista presrećan. U Izrealu sam dosta napredovao za ove dvije i po godine i jednostavno je to bilo jedno veliko iskustvo za mene. Sazrio sam kao igrač, napredovao, posebno prošle sezone kada sam proglašen za najboljeg defanzivnog igrača lige, a sada jedva čekam da obučem crno-bijeli dres!", rekao je Šehović za zvanični sajt.

Prije odlaska u inostranstvo, Šehović je za Partizan odigrao 14 utakmica i upisao je osvojen Kup Srbije iz 2019. godine kod Miloševića, dok se sada nada i šampionskom naslovu.

"Partizan sam pratio ove dvije i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku! Zato znam gdje dolazim i spreman sam! Svi znamo šta sljedeća sezona donosi, koliki je ulog, to je Liga šampiona za osvojeno prvo mjesto, a ciljevi u Partizanu su uvijek najveći, tako da i ja dolazim sa najvećim ciljevima i očekivanjima i mislim da je ekipa spremna, a i da sam ja spreman za sve što nas očekuje!", zaključio je Šehović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC