• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvao me Stolica, dolazim u Partizan po trofej! Crno-bijeli doveli drugo pojačanje, univerzalac ih koštao 100.000 evra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli će svakog trenutka predstaviti Aleksandra Filipovića koji stiže iz Bjelorusije.

 FK Partizan doveo Aleksandra Filipovića Izvor: Profimedia/Natalia Fedosenko/TASS

Partizan je doveo Zlatana Šehovića, a odmah zatim i Aleksandra Filipovića čime su praktično kompletirali "bekovske" pozicije za narednu sezonu, s tim da drugopomenuti može da odgovori na svim mjestima u zadnjoj liniji.

Crno-bijeli su aktivirali klauzulu u Filipovićevom ugovoru i dovode ga za 100.000 evra, tako da će svakog trenutka biti promovisan u Humskoj, odnosno pridružiće se novim saigračima na pripremama u Sloveniji. Do tada, već je potvrdio da se rastaje sa BATE Borisovim u kojima je igrao već četiri godine...

Možda će vas zanimati

"Moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu. Međutim, nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo...", poručio je Filipović u razgovoru za zvanični sajt bjeloruskog tima.

Filipović je objasnio da predsjednik BATE Borisova nije pravio nikakve probleme i da je poštovao dogovor od ranije, a razlog zbog kog su odlučili da ne "miniraju" transfer je što je uvijek davao 100 odsto za klub.

"Nadam se da će navijači shvatiti moju odluku, i prihvatiti da odlazim u Partizan", poručio je Filipović koji je 2017. godine igrao za Voždovac kod Stolice kada su savladali Crvenu zvezdu i pomogli crno-bijelima da u samoj završnici prvenstva dođu do šampionskog naslova.

"Tada sam bio igrač Voždovca. Sada odlazim u Beograd da ponovim uspjeh sa Partizanom."

Filipović je karijeru počeo u Jagodini, potom je dvije sezone proveo u Voždovcu, da bi od 2018. godine nastupao za BATE Borisov sa kojim je igrao i u Ligi Evrope protiv Arsenala. Može da igra na mjestu desnog beka, a snalazi se i na suprotnoj strani, odnosno na poziciji štopera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC