• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija spremna za Englesku - poseban motiv protiv favorita! Selektor se oglasio: Javnost mora da zna...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Omladinska reprezentacija Srbje igra protiv Engleske na EP.

 U-19 reprezentacija Srbije igra protiv Engleske na Evropskom prvenstvu Izvor: MN PRESS

Omladinska reprezentacija Srbije (do 19 godina) nastavlja takmičenje na Evropskom prvenstvu. Na startu je remizirala sa Izraelom (2:2), pa će pokušati da naprave iskorak protiv jednog od favorita - reprezentacije Engleske.

Duel dva tima na programu je u srijedu (20 časova) u Banjskoj Bistrici, a "orilići" će pokušati da naprave veliko iznenađenje. Uoči tog meča je svoja očekivanja iznio selektor Aleksandar Jović.

Možda će vas zanimati

"Možda se ovdje nalazimo u podređenom pložaju, jer sve selekcije su igrale kvalifikacione turnire još u martu, a mi zbog situacije u Ukrajini, u prvoj polovini juna. I dok su ostale selekcije više od tri mjeseca provele u pripremi za završni turnir, mi smo prije deset, dvanaest dana odigrali posljednji meč u Holandiji. Možda smo zbog svega malo hendikepirani u odnosu na ostale ekipe, ali to nije alibi. Igrači imaju dovoljno samopouzdanja, vjeruju u grupu, vjeruju u tim, veruju u ono što radimo. I u svakoj utakmici pokazaćemo karakter, kao što je bio slučaj i protiv Izraela kada smo postigli gol u posljednjim trenucima meča", jasan je Jović.

Ističe da je plasman među osam najboljih u Evropi ogroman uspjeh, a sada slijedi okršaj sa Englezima.

"Kad pričam sa igračima, mi smo taj turnir u Holandiji doživjeli kao jedno mini Evropsko prvenstvo. I sada ovdje ponavljamo iz dana u dan neke stvari koje smo već radili u Holandiji. Engleska je ovdje favorit, kao što je to bila Holandija na svom terenu. Mislim da mi protiv favorita uvijek dobro igramo i neki poseban motiv igračima u takvim duelima nije potreban."

Poslije Engleske slijedi okršaj sa Austrijom koji bi mogao da bude ključan za konačan plasman.

"Razmišljamo o svemu. Ono što je važno jeste da su momci dobri, veoma posvećeni, odgovorni u izvršavanju obaveza. Javnost u Srbiji mora da zna da dajemo posljednji atom snage u svakoj utakmici i da stalno tražimo te neke dopunske izvore energije koji će nam biti potrebni za narednog protivnika", zaključio je Aleksandar Jović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC