• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva drama - Srbija se u 93. minutu spasila poraza!

Autor Dragan Šutvić

Omladinska selekcija Srbije uspjela je da na dramatičan način stigne do boda na početku turnira u Slovačkoj.

 srbija u 93. minutu stigla do boda protiv izraela  Izvor: arenasport/printsreecn

Omladinska reprezentacija Srbije startovala je remijem na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina koje se igra u Slovačkoj.

Srbija je odigrala neriješeno 2:2 protiv Izraela i to nakon bizarno primljenog gola, ali i dramatičnog izjednačenja u nadoknadi vremena!

Možda će vas zanimati

Srbija je odlično počela meč, pošto je Marko Lazetić već u osmom minutu nagovijestio odlične stvari za "orliće". Poslije lijepog prodora Nemanje Motike i efektne realizacije Lazetića, igrača Milana, srpski tim nije uspio da sačuva tu prednost.

Preokrenuli su Izraelci. Već u 16. minutu je Oskar Gloh izjednačio na 1:1, da bi se potpuni preokret dogodio u 74. minutu. I to na kakav način. Ahmad Ebrahajm je zatresao mrežu Srbije, ali tek nakon mnogo nespretnih poteza na obje strane, lopta se prvo odbila od stative, golman Ognjen Lukić i defanzivac Uroš Lazić nisu uspjeli da bolje reaguju, a poslije udarca igrača Izraela, lopta se još jednom odbila od stativu i u gol Srbije.

Pogledajte

00:21
Primljen gol
Izvor: RTS/Printscreen
Izvor: RTS/Printscreen

Ipak, iako se činilo da to neće biti slučaj, Srbija je u 93. minutu meča uspjela da stigne do izjednačenja kada je Stefan Leković postavio konačan rezultat - 2:2! Dugo je trajao napad Srbije, Knežević je pogodio prečku udarcem sa distance, a Leković se našao na pravom mjestu za veliko slavlje srpskih igrača u Slovačkoj.

Tako je Srbija stigla do boda na startu turnira koji je kvalifikacioni za Svjetsko prvenstvo 2023. za igrače do 20 godine. Uz Srbiju i Izrael, u grupi su i Austrija i Engleska.

Prva dva tima u grupi idu u polufinale i na Mundijalito, dok će trećeplasirani timovi iz dvije grupe igrati baraž za peto mjesto i posljednju vizu za turnir u Indoneziji naredne godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC