• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu do kraja? Veoma je moguće! Bibras Natho otkrio svoj plan - "Moramo da osvojimo bar jedan trofej!"

Autor Dragan Šutvić

"Stil prethodnog trenera je bio da konstantno rotira igrače. Sad se osjećam bolje i mislim da mogu da igram više."

 natho završava karijeru u partizanu  Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Partizan "komandant" Bibras Natho (34) spreman je za svoju četvrtu sezonu u Humskoj. Sa priprema u Sloveniji, on je poručio da nema ništa protiv da mu bude veća minutaža nego prethodne sezone, kao i da su povrede i oporavak ostali iza njega.

"U prosjeku igram 30 ili 45 ili 60 minuta. Takav je bio stil prethodnog trenera, konstantno je rotirao, pogotovo igrače u napadu. Dešavalo se da odigram i 90 ili 75 minuta. Sada se osjećam bolje i mislim da mogu da igram više. Ali, sada sa druge strane, moram da budem pametan i mudar i da znam kada treba da se zaustavim. Godine ne mogu da se zaustave i tijelo reaguje na njih. Trenutno, što je najbitnije, osjećam se veoma dobro", rekao je Natho za klupsku televiziju.

Natho je tokom prošle sezone produžio ugovor do zime 2024. godine i nema ništa protiv toga da ostane do kraja - i ugovora i karijere..

"Da, velika je mogućnost da se to desi. Imam 34 godine i mogao bih da završim ovaj ugovor sa 36 ili 37 godina, a to bi vjerovatno bio i kraj moje karijere. Na kraju dana, ne znam kako će moje tijelo reagovati tada, a moram da slušam šta mi govori. U ovom momentu se osjećam odlično, moje povrede su prošlost, iza mene su i ovu sezonu počinjem sa osjećanjem kojem sam se nadao i kom sam težio. Dok moje tijelo bude bilo takvo, nastaviću da igram".

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

U osvrtu na prošlu sezonu, Natho je rekao da su crno-bijeli u prvenstvu dali "skoro svoj maksimum", dok smatra da su u finalu Kupa bili bolji, ali da su isključivi krivci što nisu podigli taj pehar.

"Što se tiče lige, mislim da smo dali gotovo svoj maksimum. Pun maksimum bi bilo osvajanje lige, ali mi smo očigledno dali skoro maksimum svojih mogućnosti, jer nismo osvojili trofej. Mogu da kažem samo dobre stvari o trenerima i ekipi, jer osvojiti 98 bodova je zaista izvanredno", rekao je Natho.

"Kad je riječ o Kupu, uradili smo svoj posao i otišli u finale, gdje smo bili u svakoj sezoni od kako sam ja u Partizanu. Bili smo bolji tim u toj utakmici, dominantniji od Crvene zvezde, ali na kraju se pamti samo ko je osvojio pehar, a to što ga nismo osvojili je isključivo naša krivica", dodao je on.

Da li će da se povuče iz reprezentacije Izraela?

"Razmišljao sam u posljednje dvije ili tri godine da li da se povučem i da omogućim sebi više odmora tokom sezone, ali u dresu Izraela se osjećam sjajno i znam da postoji još ciljeva koje bi trebalo da ostvarimo. Ali da, imam 34 godine i moguće je da je ovo posljednja godina u kojoj ću igrati za nacionalni tim. Sešću sa selektorom i stručnim štabom i zajedno ćemo odlučiti".

Izvor: MN PRESS

Sljedeće nedjelje počinje nova superligaška sezona, a Natho ističe da crno-bijeli moraju da osvoje jedan pehar.

"Naravno, moramo da osvojimo trofej ove sezone. Da li Superligu ili Kup, jedan pehar moramo da osvojimo, minimum jedan. Isto tako, nadam se da ćemo proći u grupnu fazu Lige Evrope i trudićemo se da budemo sve bolji i bolji. Svako od igrača bi morao da sebe natjera da iz dana u dan postaje sve bolji. To će biti najbolji način da svi kao ekipa zajedno napredujemo."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC