• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je Zvezda na koju možemo da budemo ponosni!" Stanković analizirao pripreme i poručio: Spremni smo, jako smo radili!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković je poslije poraza svog tima od Zenita zaključio pripreme svog tima.

 stanković nakon utakmice protiv zenita  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je izgubila u meču sa Zenitom na pripremama za novu sezonu, ali igra tima je bila dovoljno dobra da trener crveno-bijelih Dejan Stanković može da bude zadovoljan. 

On je naglasio da je Zenit izuzetno kvalitetna ekipa i da je njegov tim protiv izuzetno jakog protivnika uspio da bude odličan rival uprkos tome što je nekoliko igrača odmaralo. 

Možda će vas zanimati

"Bila je ovo uspješna provjera, videli ste i sami jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta. Nema veze što smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene kod njih kući, izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali dominaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dvije, tri kontre, ali to nije strašno. U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te riječi. Uspio sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubijedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače", počeo je Stanković.

Sezona počinje uskoro, duelom sa Radničkim 10. jula u 20 časova. Protiv Nišlija će se otvoriti sezona, a tim je spreman za taj meč. 

"Spremni smo za početak, jer znamo kako smo i zašto smo radili ovako jako. Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i trebaće nam i snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog da to sve spakujemo u komplet pobjeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu", dodao je Stanković. 

Što se tiče kompletnih priprema šef struke crveno-bijelih je prezadovoljan učinjenim i smatra da je ekipa više nego spremna za pohod na nove titule i na Ligu šampiona!

"Fenomenalni su utisci, sam dolazak, stadion, ambijent, protivnik koji je mnogo kvalitetan. Drago mi je zbog momaka što smo ušli u takmičenje već, jer je ovo bila baš takva utakmica - takmičarska, protiv mnogo kvalitegno protivnika. Bili smo mnogo dobri, jaki, u svakog segmentu i možda je na kraju falilo kocentracije i snage. Mi 10. jula krećemo u novi put koji ćemo gledati da bude onaj pravi - Zvezdin. Nadam se i što većem broju navijača na utakmici protiv Radničkog, bio bih presrećan da ispune tribine, ovi momci to zaslužuju", podvukao je Stanković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC