• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda i Zenit idu zajedno na turneju: "Svi smo odrasli uz ljubav prema Rusiji, igraćemo i u Beogradu!"

Autor Dragan Šutvić

Šampioni Srbije i Rusije produžili su saradnju na dan međusobne utakmice u Sočiju

 produženja saradnja zenita i crvene zvezde  Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda i Zenit potpisali su novi ugovor o saradnji, u okviru kojeg će intenzivnije povezati i prve timove i klupske akademije, kao i sektore marketinga, prodaje, organizacije…

Na dan utakmice ruskog i srpskog šampiona u Sočiju, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u prisustvu generalnog direktora FK Zenit Aleksandra Medvedeva stavio potpis na ugovor kojim obje strane ističu zadovoljstvo.

Možda će vas zanimati

"Mislim da je odličan slogan 'Borba šampiona'. Zenit je osvojio četiri titule u nizu, a Zvezda pet. Lideri smo u našim zemljama. Kvalitet fudbala u Rusiji i Srbiji je na dobrom nivou i biće veliko interesovanje javnosti za utakmicu. Volim Beograd, biće sjajno organizovati utakmicu i pred navijačima Zvezde… Kad se potrudimo, uvijek nađemo termin da igramo", rekao je Medvedev.

"Ovaj ugovor odražava naše odnose, prijateljstvo i bratstvo. Sport je važan dio kulture. Vaši glumci i muzičari su veoma popularni u Rusiji i to svjedoči o našim odnosima", dodao je on.

Terzić je podsjetio da klubovi sarađuju već pet godina i da će na jesen zajedno učestvovati na turneji tokom pauze zbog Svjetskog prvenstva u Kataru.

"Mi smo već imali ugovor od 2017. i trajao je pet godina, sad smo produžili na još dvije godine i to je normalan slijed događaja. Do sada se ogledala saradnja u saradnji omladinskih škola, razmjeni mladih igrača, trenera, iskustava, organizaciji zajedničkih turnira i imamo još mnogo toga da damo jedni drugima", izjavio je Terzić.

"Planirane su dvije utakmice godišnje, jedna u Rusiji, druga u Srbiji. Oni su izabrali Soči, jer su imali ranije zakazan koncert rok-grupe na svom stadionu, tako da ćemo u Sočiju odigrati, ali sigurno ćemo igrati i u Beogradu, mada smo sinoć na večeri razgovarali o organizaciji turneje od novembra kada se završi prvenstvo, jer će ove sezone prvensrtvo biti kraće nego obično. Vjerovatno ćemo organizovati turneju, turnir sa još dvije ekipe. Ova ugovor je posljedica bratske ljubavi, svi smo odrasli uz ljubav prema Rusiji i ponosni smo na to što u ovim teškim trenucima za Ruse možemo da budemo tu i da im damo podršku", poručio je Terzić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC