• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoriće se i naši "statističari"! Dejan Stanković poslije poraza - Vidio sam ono što sam htio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zvezdin trener govorio i o povrijeđenim igračima

 Dejan Stanković izjava poslije poraza od Kopra Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Crvena zvezda izgubila je u Sloveniji u duelu protiv Kopera (0:1), u kojem nije mogla da računa na povrijeđene napadače Milana Pavkova i Ohija, dok je početkom meča na terenu bol osjetio i defanzivni vezista Seku Sanogo.

I pored tih problema, crveno-bijeli su stvorili velike šanse, ali ih nisu koristili i to je bio najjači utisak Dejana Stankovića poslije meča.

"Ako završiš utakmicu sa 'nulom', onda je jasno da fali realizacija. Za viđeno u prvom poluvremenu nemam šta da kažem, bili smo dobri na izgubljenu loptu, na 'drugu' loptu, stvarali smo šanse, nismo ih realizovali. Kako to biva u fudbalu, onda iz jednog šuta primiš gol. Vidio sam u prvom poluvremenu ono što sam htio da vidim. Moraju da se daju golovi ako hoćemo da pobijedimo, ali doći će i oni. Ako bude odnos kao u prvom poluvremenu, otvoriće se naši 'statističari' kao što su Sale, Mića i Ben", rekao je Stanković za TV Arena sport.

On je kratko govorio o onima koji nisu mogli da igraju.

"Danas nisu mogli da nastupe ni Ohi i Pavkov. Nismo htjeli da rizikujemo. Ohi je pauzirao, vratio se, osetio list, Pavkov je povrijedio Ahilovu tetivu. Vratiće se oni ubrzo. Seku Sanogo je osjetio bol na početku meča i takođe smo htjeli da izbjegnemo rizik. Opet kažem, prvim poluvremenom mogu da budem 100 odsto zadovoljan", rekao je Stanković.

Zvezda je završila pripreme u Sloveniji, jer je sada pred njom put u Rusiju, na prijateljsku utakmicu protiv Zenita, nakon koje će doći u Beograd na početak Superlige. Prvi takmičarski meč u sezoni crveno-bijeli će odigrati 9. jula, protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu domaćeg prvenstva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC