• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković progovorio o povratku Milunovića u Srbiju: "Neke stvari ne zavise od Zvezde"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni fudbaler se iz redova Crvene zvezde preselio u Tursku, ali je sada jedna od opcija njegov povratak u klub.

 Djena Stanković o mogućem povratku Milunovića Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su pripreme na Zlatiboru i u Sloveniji, pa je pred početak nove sezone ostala još samo generalna proba. Crveno-bijeli će u Rusiji igrati protiv Zenita, a vrijeme pred taj meč Dejan Stanković je iskoristio da sumira period između dva prvenstva.

Kao jedno od pitanja koje se nameće u ovom periodu su i transferi, a nije tajna da je Zvezda u prethodnom periodu bila zainteresovana za centralnog defanzivca. Povreda Radovana Pankova, eventualna prodaja Strahinje Erakovića, kao i procjena da mladi Stefan Leković još nije zreo za prvi tim pokrenuli su licitaciju. Isplivao je Nemanja Milunović!

Nakon što Zvezda nije obezbijedila potpis stranog štopera iz Rusije, čini se da je "Đed" najprihvatljivije rješenje za sprskog šampiona. Iskusni defanzivac koji je najbolje dijelove karijere odigrao u crvijeno-bijelom posljednjih dana pominje se kao potencijalno pojačanje, a o tome je govorio i trener Zvezde.

"Ne bih trošio riječi o Milunoviću, jer je on prije svega jedan odličan čovek za svlačionicu i klub i fenomenalan igrač koji se kod nas u sistemu pokazao i dokazao. Prije dvije godine je bio izabran za jednog od najboljih odbrambenih igrača u Ligi Evrope, to sve govori o njemu. Ako bi se vratio, bio bi pojačanje u svakom smislu te riječi, ali neke stvari ne zavise od Crvene zvezde", rekao je trener Dejan Stanković.

Inače, Nemanja Milunović je za Crvenu zvezdu igrao od januara 2019. do juna 2021. godine. Dres Zvezde obukao je nakon internacionalne karijere u BATE Borisovu, a prethodnu sezonu je proveo u Turskoj gdje je nastupao za Alanju. Dres Crvene zvezde nosio je na 87 mečeva, uz 10 golova i dve asistencije, a u njegovom mandatu osvojena su četiri trofeja.

Od srpskih klubova je, na početku karijere, nosio dres Borca iz Čačka i Mladosti iz Lučana, a ima upisana i četiri meča za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC