• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Partizan u Humskoj, pa pojačao Mančester junajted: Ten Hag kupio beka od 15.000.000 evra!

Autor Dragan Šutvić

Novi fudbaler slavnog engleskog tima prije nekoliko mjeseci je igrao u Beogradu protiv Partizana.

 junajted doveo igrača koji je pobijedio partizan  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mančester junajted je ovog ljeta predstavio Erika Ten Haga, a pod njegovom komandom klub treba da izgradi novi imidž. Dosadašnji trener Ajaksa mora da napravi krupne promjene, a zatim i da počne sa osvajanjem trofeja. I dok se priča kako će u tu avanturu Junajted krenuti silno pojačan, stigao je novi igrač na Old Traford.

Reč je o Tajrelu Malasiji (22), levom beku koji je prethodne sezone igrao protiv Partizana! Mladi fudbaler iz Holandije bio je član Fejnorda i sa tim timom je stigao sve do finala Konferencijske lige, a zanimljivo je da je od svoje devete godine bio dio holandskog velikana.

Možda će vas zanimati

Sada je pred njim veliki izazov, pošto navijači Mančester junajteda očekuju da će se izboriti za mjesto startera uz lijevu aut-liniju. Konkurencija za to mjesto biće mu daleko iskusniji Luk Šo i Aleks Teljes, ali očigledno je da Ten Hag nije baš oduševljen mogućnostima koje imaju dosadašnji bekovi Junajteda.

Zato je mladi Malasija plaćen 15 miliona evra, a u Engleskoj je potpisao ugovor na četiri godine uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu sezonu. Ako mu one budu uspješne kao ove koje je proveo u seniorskom timu Fejnorda...

Tokom pet sezona u seniorskom timu holandskog tima Tajrel Malasija je odigrao 136 mečeva, a između ostalog je nastupio i u finalu Konferencijske lige protiv Rome. U veoma uspješnoj sezoni odigrao je i meč protiv Partizana u Beogradu, kada su Holanđani pobjedom (5:2) najavili prolaz u četvrtfinale trećeg po snazi evropskog takmičenja.

Naravno, Malasija neće biti jedino pojačanje Junajteda ovog ljeta. Očekuje se da naredno budu Kristijan Eriksen ili Frenki De Jong, dok su na Old Trafordu zainteresovani i za Ajaksovog štopera Lisandra Martineza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC