• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac gledao svoj Borac: Razlika u kvalitetu je evidentna, "crveno-plavi" idu dalje!

Autori Bojan Jakovljević Autori Dragan Šutvić

Dosadašnji fudbaler bečkog Rapida iskoristio je odmor da pogleda kvalifikacioni meč za Konferencijsku ligu između Borca i B36 Toršavna u Modriči, koji su Banjalučani riješili u svoju korist rezultatom 2:0.

 Srđan Grahovac pratio meč Borca i B36 Toršavna pa poručio da želi završiti karijeru u Borcu Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Duel Borca i B36 Toršavna sa Farskih Ostrva u okviru prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, koju su Banjalučani riješili u svoju korist rezultatom 2:0 (1:0) pratio je i nekadašnji as "crveno-plavih" Srđan Grahovac.

Borac je slavio, golove su postigli debitanti Benjamin Tatar i Nedeljko Pišćević, pa će tim Nenada Lalatovića, koji je takođe danas upisao prvi zvanični nastup na klupi Borca, na revanš za sedam dana na Farska Ostrva otići s lijepom prednošću.

Možda će vas zanimati

"Iskoristio sam priliku dok sam u Banjaluci da pogledam jako bitnu utakmicu za naš klub. Iskoristim svaku priliku kada sam u gradu da pogledam naš Borac. Od samog početka vidjelo se da je velika razlika u kvalitetu, ali prve utakmice u sezoni uvijek su nezgodne. Srećom, Borac je na vrijeme postigao golove i mislim da u revanšu neće biti problema. S ovom razlikom u kvalitetu, mislim da Borac ide dalje", rekao je za MONDO dugogodišnji fudbaler Rapida iz Beča, koji je od prije par dana slobodan igrač.

Dosta je Borac mijenjao ovog ljeta. Stigao je veliki broj novih grača, neki su otišli, dok je tu i novi šef stručnog štaba Nenad Lalatović sa svojim pomoćnicima.

"Ekipa je još u formiranju. Prva je utakmica u sezoni i mislim da će im trebati još vremena da se uigraju, ali i neki ozbiljniji protivnik kako bi odmjerili snage da vide gdje su. Bliži se i početak prvenstva, pa ćemo vidjeti kako će to sve izgledati. Generalno, mislim da je ovo prava stvar, kako za Borac, tako i za Banjaluku, da konačno imamo odličnu organizaciju u i oko kluba, vlada pozitivna atmosfera i nadam se da će tako biti tokom cijele sezone", istakao je nekadašnji prvotimac "crveno-plavih".

Grahovac je u potrazi za novim klubom. Po odlasku iz Banjaluke nosio je dres Rapida, pa Astane iz Kazahstana, da bi potom bio i član Rijeke. Potom se vratio u bečki tim, čiji član je bio do ovog ljeta.

"Istekao mi je ugovor sa Rapidom, nismo se dogovorili oko nastavka saradnje. Vidjećemo, imam nekih opcija. Ne žurim nigdje, prvi put u karijeri sam bez ugovora, tako da pažljivo biram ponude. Još je rano da prihvatam nešto što nije ono što sam zamislio", poručio je Grahovac za kraj, uz napomenu da ne postoji nikakva sumnja oko toga gdje će završiti karijeru.

"Naravno. To je moja želja, da u Borcu završim karijeru i da se opet svi zajedno borimo za boje našeg kluba!"

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC