• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi fali napadač, a ostaje i bez Pavkova!? Heroj navijača crveno-bijelih opet na izlaznim vratima

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda traži jednog napadača, a mogla bi i dvojicu ovog ljeta pošto je Milan Pavkov blizu odlaska.

 Milan-Pavkov-napusta-Zvezdu Izvor: MN PRESS

I ptičice na grani znaju da je Crvenoj zvezdi potreban još jedan napadač. Tokom priprema Zvezda je imala velikih problema sa realizacijom, Milan Pavkov i Ohi Omoižunanfo se nisu naročito pokazali, a u međuvremenu je i prva meta kluba Aleksandar Pešić poručio da se neće vratiti na "Marakanu".

Zbog toga Zvezda mora da se okrene novim rješenjima, a na kraju joj možda budu potrebna i dva napadača pošto je Milan Pavkov ponovo na izlaznim vratima kluba.

"Sportski žurnal" prenosi da je Malme ponovo zainteresovan za heroja navijača crveno-bijelih. Želi ga Miloš Milojević, bivši pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, koji je zimus preuzeo švedski klub i odmah zatražio da mu dovedu špica iz Begeča. Ponudili su tada milion evra, što je odbijeno, a sada kreću u novu ofanzivu...

Isti izvor prenosi da Šveđani vjeruju da će Zvezda pustiti sada Pavkova da ode za istu svotu, čak i manju, pošto želi da "osvježi" napad, međutim opet je pitanje koliko odluka Pešića da odbije crveno-bijele mijenja strategiju.

Prethodno se spominjalo da su za Pavkova zainteresovani klubovi iz Turske i SAD, međutim snažni napadač je produžio ugovor.

Pavkov je u Zvezdi još od 2017. godine i za to vrijeme je postigao 53 gola za crveno-bijele. Odigrao je 144 utakmice, a svakako je najvažnija pobjeda nad Liverpulom u grupnoj fazi Lige šampiona, kada je postigao dva gola i donio Zvezdi najslađi trijumf u Evropi još od devedesetih.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC