• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prodao najtalentovanijeg fudbalera: Dijete crno-bijelih ide kod Umara Sadika!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Završen je veliki posao i Partizan je zaradio najmanje tri i po miliona evra od Marka Milovanovića.

 Partizan-prodao-Marka-Milovanovica-u-Almeriju Izvor: MN PRESS

Partizan je odradio još jedan veliki posao u ljetnjem prelaznom roku!

Crno-bijeli su na zvaničnom sajtu kluba obavijestili javnost da su završeni svi detalji oko transfera talentovanog napadača Marka Milovanovića u Almeriju. Ono što se naslućivalo već danima sada je dobilo i definitivnu potvrdu - mladi golgeter će igrati u Španiji naredne sezone.

Španski tim za koji već nekoliko godina nastupa Umar Sadik platiće 3,5 miliona evra mladog napadača Partizana, a uz ispunjavanje eventualnih bonusa transfer bi mogao da poraste do čitavih pet miliona! Za sada se ne zna šta su kaluzule u ugovoru i kako bi Marko "Marezi" Milovanović mogao da ih ispuni.

"Fudbalski klub Partizan zvanično obavještava javnost da je danas, izmedju našeg kluba i UD Almerija, zaključen Ugovor o transferu igrača Marka Milovanovića. Koristimo priliku da se zahvalimo rukovodstvu UD Almerija, te da istaknemo da je ovaj transfer još jedan dokaz izuzetno uspješne saradnje dva kluba, a da će nakon transfera Umara Sadika, zahvaljujući čijim nastupima i golovima je Almerija postigla istorijske uspjehe i rezultate, još jedan igrač našeg kluba nastaviti karijeru i doprinositi uspjesima kluba koji je član najvišeg ranga španskog fudbala.

FK Partizan želi mnogo sreće i uspjeha Marku Milovanoviću i UD Almerija u nastupajućim sezonama", navodi se u saopštenju.

Partizan će se u narednoj sezoni osloniti na Rikarda Gomeša, koji je u prethodnom prvenstvu bio najbolji strijelac Superlige Srbije. Da problema sa efikasnošću crno-bijelih neće biti vidjeli smo u prvom kolu, pošto je Partizan na gostovanju u Ivanjici postigao četiri gola i lako stigao do pobjede na premijeri u Superligi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC