• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovog snimka će navijači "najuriti" Levandovskog! Bezvoljno trenirao, sa saigračima ne priča, odbio naredbu trenera

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Robert Levandovski je razljutio sve u Bajernu zbog ponašanja.

 Robert Levandovski nezainteresovan na treningu Bajerna Izvor: Twitter/AS_TV/Screenshot

Robert Levandovski je bijesan na Bajern i želi da napusti klub ovog ljeta, a njegova najvjerovatnija naredna destinacija će biti Barselona, ako naravno uspiju da nabave 50 miliona evra koliko traži mihenski klub.

Ako ne dobiju šta traže - planiraju da ostave Levandovskog do kraja ugovora, pa makar ga idućeg ljeta izgubili bez obeštećenja, poručio je u više navrata sportski direktor Hasan Salihamidžić. Međutim, ako se Levandovski bude ponašao kao na prvom treningu nove sezone, možda ga i puste da ode...

Možda će vas zanimati

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se da je Levandovski posljednji izašao na trening, a dobro obaviješteni izvori njemačkih medija dodaju da je bio potpuno nezainteresovan.

"Njegov govor tijela pokazuje da želi da ode. Prvo je kasnio na sastanak, a onda se posljednji pojavio na treningu. Posljednji je i započinjao sve vježbe. Odradio ih je, ali kao da je bio odsutan", navodi se u izvještaju "Bilda", što se svakako neće dopasti navijačima i rukovodstvu Bajerna.

Njemu su navijači inače prijetili smrću i zato se njegova djeca i supruga nisu vratili u Minhen, dok je Ana Levandovska skoro na Instagramu poručila da bi "i ona voljela da zna da li dolazi u Barselonu".

"Jedva da je razgovarao sa saigračima. Jedini s kim je razgovarao bio je Leon Gorecka. S trenerom Nagelsmanom nije imao nikakav kontakt. Nisu razgovarali. Kada je Nagelsman držao govor, Levandovski je djelovao nezainteresovano. Držao se po strani i gledao okolo", navodi se u izvještaju "Bilda".

Levandovski je inače bio u timu Bajerna koji je poražen na trening meču i za kaznu su svi fudbaleri radili sklekove, s tim da je Poljak odbio i time još jednom pokazao koliko ne poštuje nikoga.

Pogledajte snimak!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC