• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanci iznijeli mapu Crne Gore i poruku "Vi ste sljedeći!" U Prištini i zastave OVK na evropskoj utakmici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovako je Budućnost dočekana u Prištini!

 Transparent-Albanaca-Crna-Gora-je-sledeca Izvor: Twitter/@AntonGibel/@noelfut

Navijači FK Lapi, predstavnika samoproglašenog Kosova, istakli su uvredljivu i skandaloznu parolu na meču protiv podgoričke Budućnosti u okviru kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Oni su na utakmici u Prištini podigli transparent sa mapom Crne Gore od koje je otcijepljen jedan dio i uz nju istakli poruku: "Vi ste sljedeći".

Kada je u pitanju fudbal, Budućnost je u revanšu pokazala da je bolja, pa je poslije 2:0 iz prvog meča golovima Viktora Đukanovića izborila remi i plasman u 2. kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Povišenih tenzija bilo je i tokom prvog meča, na kojem su navijači Budućnosti, "Varvari" u Podgorici istakli poruku "Onamo braćo, spremajmo hod", što je dio harodne himne Crne Gore na prelazu 19. i 20. vijeka. Takođe, uz isticanje te poruke pjevali su "Idemo u Srbiju".

Uprava Lapija potom je objavila saopštenje i pozvala na "mobilizaciju cijelog albanskog naroda, a ne samo navijača tog kluba". "Želimo da odgovorimo svima koji su u Podgorici pokazali mržnju ne samo prema nama, nego prema cijelom albanskom narodu", saopšteno je.

Navijači Budućnosti su za to vrijeme pozivali na odlazak na gostovanje, okačivši fotografiju na kojoj su nacrtane državne granice Srbije i Crne Gore sa označenom Prištinom.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

prokrustMd

Nema sta,braca crnogorci su jednom stavili potpis,sad bi bilo licemjerno da ne stave opet. Samo sto ce ovaj put biti s njihovih ledja skidano

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC