• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od Ibice do Italije - gdje je nestao Zvezdin Falko!? Stanković ga precrtao, traži klub, a ovako održava formu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda više ne računa na Filipa Falka koji je već nedjeljama u Italiji i traži klub.

 Filipo-Falko-iz-Zvezde-trenira-u-Italiji Izvor: Instagram/filippofalco10/screenshot

Crvena zvezda je dugo jurila Filipa Falka i na kraju uspjela da ga potpiše krajem januara 2021. godine. Platili su ga Lečeu oko 1,2 miliona evra, polagali su velike nade da će "Mesi iz Salenta" biti pravi nasljednik El Fardua Bena, ali sada je jasno da je Italijan bio potpuni promašaj.

Dejan Stanković na Falka praktično nije računao prethodne polusezone i klub je odlučio da ga proda ovog ljeta, međutim njegova potraga za novim klubom ne ide naročito uspješno pošto je već sredina jula...

"Falko će ostati u italiji jos neko vrijeme. Želja mu je da pronađe klub u Italiji i smatra da će to uraditi bolje ako je tamo", ispričao je sportski direktor Mitar Mrkela na početku priprema Crvene zvezde, međutim potraga od tada nije mnogo odmakla i Falko i dalje traga za sredinom u kojoj će nastaviti karijeru.

Najviše se pričalo o Kaljariju, koji je na kraju odustao od Falka, ne želi ga nazad ni njegov bivši klub Leče zbog načina na koji je otišao, dok su oni sada u Seriji A, dok se u italijanskoj javnosti ne spominju neka nova imena.

Mitar Mrkela je za današnje izdanje "Sportskog žurnala", u kome je govorio i o novom desnom beku, poručio da je "Falko i dalje u Italiji i da se radi na njegovom transferu", a sudeći po njegovom Instagramu - trenutno vrijedno trenira i nada se da će to biti dovoljno da se vrati u domovinu po uslovima koje traži.

Posljednji od svega 35 mečeva u dresu Zvezde, Falko je odigrao još 7. maja protiv Radničkog, što je bila još jedna neubjedljiva partija zbog koje je Dejan Stanković kritikovao rezerviste.

"Prvo poluvrijeme je bilo odlično, u drugom smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smjelo da se desi, jer Zvezdin dres je svetinja, ali na tome ćemo mi unutar nas da riješimo", rekao je tada Stanković i evidentno mislio na Falka koji je poslije toga definitivno precrtan.

Falko je već nedjeljama odsutan sa treninga Zvezde, uz dozvolu kluba. Prvo je godišnji odmor proveo na Ibici sa suprugom i prijateljima, dok od tada trenira kod kondicionog trenera Đuzepea Ungara, ali sa malo poznatim igračima iz Serije C ili Serije D koji takođe održavaju formu i pokušavaju da pronađu novi angažman.

Pogledajte snimak sa trening!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC